Jump to content
bebcho

Смени по ходовата част

Recommended Posts

След преглед в сервиз ми казаха, че са за смяна:1) ляв горен носач2) ляв вътрешен накрайник3) десен външен накрайник4) втулка на ляв носач долен5) 4-те тампони на стабилизиращата щангаМоже ли да изчакат зимата при положение че минавам около 1000 км на месец?Трудоемки ли са за смяна частите 1 ден ще стигне ли за смяна?Къде е най-изгодно да си ги купя и ако знаете ориентировъчни цени?Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След преглед в сервиз ми казаха, че са за смяна:1) ляв горен носач2) ляв вътрешен накрайник3) десен външен накрайник4) втулка на ляв носач долен5) 4-те тампони на стабилизиращата щангаМоже ли да изчакат зимата при положение че минавам около 1000 км на месец?Трудоемки ли са за смяна частите 1 ден ще стигне ли за смяна?Къде е най-изгодно да си ги купя и ако знаете ориентировъчни цени?Благодаря

Здрасти колега,ако ми кажеш каква ти е колата утре мога да ти дам цени за "MOOG".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

MOOG е добре пич но ако то кажа как стоят нещат с ценообразуването им ...Моите шарнири са MOOG тва е перфектна марка но горният носач им е доста скъп.Виж в Ибей има направо Кит за окачване за почти без пари.Само ще спомена че шарнир MOOG за D15B2 в България струва 40 лева аз го взех за 6 Евро от Белгия все пак там го правят .Дали е нужно да плащаш 4творна цена ?

Редактирано от ivaivalito

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти колега,ако ми кажеш каква ти е колата утре мога да ти дам цени за "MOOG".

Honda Civic 1994 year 1.6 ESi 125 k.s.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега, втулки за долните носачи - 20лв за носач в сервиза на Хонда..миналата седмица сменях маншони, шарнири и ми останаха втулки за задните долни носачи ;) работата е 2-3 часа..смятам че за всичко няма да е повече от ден ;).. носач цена - 200лева нов, 100 - рециклиране .. успех ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От зад на стабилизиращата щанга някой има ли представа колко са точно тампоните защото в магазина ми казаха че са само два и толкова купих но в сервиза при огледа ми казаха 4 като погледна от долу 2 са в средата а в края от двете страни същите ли са или вече не се водят така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2 са точно където е планката към купето,другото са биалетки

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found