Japanese/Power 0 #1 Публикувано 6 Декември, 2008 Искам да попитам по запознатите,ще имам ли проблеми ако тръгна да прехвърлям спирачки от Д16З9 Седан 5-та на Д15Б2 седан 5-та............................Дискове,спирачни апарати сичко,въпроса ми опира повече за задните спирачни апарати и дискове,щтот на Д15-та са ми барабани,има ли проблем или сичко си пасва идеално.Мерси на всички отговорили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 6 Декември, 2008 Доколкото знам за задните спирачки ще ти трябват и жилата за ръчната от Z9 ,другото пасва без проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #3 Отговорено 6 Декември, 2008 Доколкото знам за задните спирачки ще ти трябват и жилата за ръчната от Z9 ,другото пасва без проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Japanese/Power 0 #4 Отговорено 6 Декември, 2008 Доколкото знам за задните спирачки ще ти трябват и жилата за ръчната от Z9 ,другото пасва без проблем Мерси колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове