vektor 0 #1 Публикувано 1 Декември, 2008 За нова година за около 10-15 човека за района на Пловдив около 60-80км.радиус.Да има ток , вода и паркинг.За 2-3 дни.Цена по договаряне ! СПЕШНО ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Avatar 1 #2 Отговорено 1 Декември, 2008 Ами аз този петък заминавам (заедно с още 16 човека) на Цигов чарк. Намира се на язовир Батак, на приблизително 70км от Пловдив. Виличката беше мисля 320 лева на вечер. Казаха,че има всичко - ток, вода, отопление, условия за готвене... и пиене Като се върна в неделя ще ти кажа как е (ако не ти е късно вече) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #3 Отговорено 1 Декември, 2008 Колега ако щракнеш и някой фотос на виличката ще е супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #4 Отговорено 1 Декември, 2008 Много трудно баце...много трудно! И аз търся в района Сливен - Еленски балкан - Търново нещо ама... хората ги резервират от лятото още! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #5 Отговорено 1 Декември, 2008 (Редактирано) Ето ви един линк на къщи от и около Елена: http://www.elena.bg/hotels/houses.htm Редактирано 1 Декември, 2008 от Most_Wanted Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #6 Отговорено 1 Декември, 2008 (Редактирано) малко офтопик да вмъкна миналата коледа бях там падне ли сняг нема връщане до елена карах зад снигорнина почти... 2 рата вечер ван беше много весело -9 не че не изпих 1л водка ОтманлиЧерноморец на доло почти на всякаде сичко е капарирано от 3 месеца назад Редактирано 1 Декември, 2008 от ecs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #7 Отговорено 2 Декември, 2008 имам познат с вила в с. Баня, Банско и мисля че още е свободна за нова годинаhttp://boryanica.com/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #8 Отговорено 2 Декември, 2008 Няма да ни събере колега 10-15 човека ще сме... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGALEX 3 #9 Отговорено 4 Декември, 2008 Аз също търся да наема вила за Нова година на Банско или Добринище. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #10 Отговорено 4 Декември, 2008 съвпадък. И азКрая на септември всичко беше заето, откажете се докато е време и се напийте у дома Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове