ivi44a 1 #1 Публикувано 30 Ноември, 2008 Някой да си е купувал или да е чувал това: http://www.emk-33.com/shop/product_info.ph...1baff5c1e1c539fили да ми предложите нещо добро от тоя тип искам нещо с плътен звук,в ниските обороти да е по тихо.Всякъкви препоръки на колеки с опит са добре дошли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #2 Отговорено 30 Ноември, 2008 ми...неп.с. как се насочи към този избор, или по-точно защо ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivi44a 1 #3 Отговорено 30 Ноември, 2008 Ами как с тия едноцевки с огромни отвори ми стана доста банално.Видях във Варна един дел сол (черен) беше с нещо подобно,но ми се струва,че отворите бяха по малки много ми допадна и за това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #4 Отговорено 30 Ноември, 2008 Прадоксално - на мен точно този тип гърнета, което ти си показал са ми станали прекалено банални. Най-доброто "спортно" гърне, или т.нар. "проходно" гърне е точно от едноцевното - широкоотвноро гърне. От тези, които са точно като кюнци за стара печка на дърва. Защото по мои съображения отхождането става най-свободно при най-малко съпротивление, а това с двуцевка от рода на това, което ти си показал не може да се случи. Това е моето НЕпрофесионално, а чисто лично и профанско мнение - аз предпочитам за спортно максимално правото гърне, без гънки и съпротивления. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dantes 1 #5 Отговорено 30 Ноември, 2008 Истината е в кюнеца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #6 Отговорено 30 Ноември, 2008 (Редактирано) Аз имам такова гърне ,само че накрайника е ето този тези гърнета също могат да се нарекът проходни защото вътре нямат нищо ,абсолютно същите са като тези едноцевки. И даже смятам да си продавам цялата генерация от резонатора до крайното гърне ,карана е близо 5 месеца. Бучи си доста ,но звука не е като на тия гърнета ,как бяха ... "суперспринт" за по 50лв... звука е точно плътен.П.С. Долу на снимките в подписа се вижда как стои. Редактирано 30 Ноември, 2008 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #7 Отговорено 1 Декември, 2008 колега аз само да добавя едно гърне суперспринт никак не е 50лв Може би си имал предвид нещо друго неспорт може би ? Защото Суперспринт е доста сериозна тунинг фирма и доста $$$$ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Atanas87 0 #8 Отговорено 1 Декември, 2008 То може и от пожарогасител да си направиш ако те интересува звука. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivi44a 1 #9 Отговорено 1 Декември, 2008 Не съм и предполакъл,че ще срешна такава трудност при избора на гърне,сега ме разколебахте с тези "кюнци" още малко ще изчакам може някой да искаше друго мнение,което да ми допадне.Благодаря на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
poli 0 #10 Отговорено 1 Декември, 2008 Японците разделят крайните гърнета на два модела.Euro and Jap Style.Това което си показал колега е Евро стил и според мен не отива на японски жребец. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivi44a 1 #11 Отговорено 1 Декември, 2008 Poli,ще се вслушам в съвета ти няма да изневеря на jap style. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #12 Отговорено 1 Декември, 2008 Батка истината е кюнец ето като този аз вече съм с такъв http://img.data.bg/i.php?id=1219245 и съм много доволен звука е лудница препоръчвам ти го Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #13 Отговорено 1 Декември, 2008 колега аз само да добавя едно гърне суперспринт никак не е 50лв Може би си имал предвид нещо друго неспорт може би ? Защото Суперспринт е доста сериозна тунинг фирма и доста $$$$Да , нес спорт .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #14 Отговорено 1 Декември, 2008 (Редактирано) колега аз само да добавя едно гърне суперспринт никак не е 50лв Може би си имал предвид нещо друго неспорт може би ? Защото Суперспринт е доста сериозна тунинг фирма и доста $$$$Ми и аз мисля, че е неспорт защото суперспринта е както каза колегата по горе е реномирана марка един мой познат си взе за КР-та си цяла генерация суперспринт за 1300лв мисля, че е показателно Редактирано 1 Декември, 2008 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #15 Отговорено 1 Декември, 2008 E aз пък карам с двуцевка на нес спорт и мога да се обзаложа че вади по-добър звук от половината едноцевки на реномираните фирми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #16 Отговорено 1 Декември, 2008 А какво разбирате под "добър звук" ? Да попитам ,че да може да си сверим представите за звук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivi44a 1 #17 Отговорено 1 Декември, 2008 За мен хубав звук е нисък тон,по басов и плътен звук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #18 Отговорено 1 Декември, 2008 Тук се чува добре звука от това гърне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #19 Отговорено 1 Декември, 2008 Звука на прелюда е перфектен колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivi44a 1 #20 Отговорено 1 Декември, 2008 Перфектен звук.Защо ще го сменяш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #21 Отговорено 1 Декември, 2008 тея гърнета на музикални инструменти ги направихте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #22 Отговорено 1 Декември, 2008 (Редактирано) тея гърнета на музикални инструменти ги направихте Хахахаах ,лъжа ли е .. Сменям звука вече за 4ти път ,този път защото смених двигателя и ще слагам една изчислена генерация. Иначе и мен си ме кефи но другия звук трябва да е по-як Редактирано 1 Декември, 2008 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #23 Отговорено 1 Декември, 2008 Аз като имах прелюда нямах под ръка добри гърнета както сега бяха много кът и си направих едно като за мойта кола беше добре klik Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #24 Отговорено 2 Декември, 2008 (Редактирано) Адаш, колко $ искаш за цялата генерация? С колектор ли е или без? Диаметъра на тръбите какъв е? Редактирано 2 Декември, 2008 от Alexandro Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #25 Отговорено 2 Декември, 2008 (Редактирано) Адаш, колко $ искаш за цялата генерация? С колектор ли е или без? Диаметъра на тръбите какъв е?Имаш Л.С. @JeepersCreepers: Ама твоя Ф20а4 мн бързо реди скорости Редактирано 2 Декември, 2008 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude98 68 #26 Отговорено 25 Декември, 2008 Към колегата ivi44a, аз също смятам да сменям гърнето с товапо ме кефи и ще излезе доста по-ефтино от 250 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #27 Отговорено 25 Декември, 2008 (Редактирано) Колега добър избор, ето и саунд от алфата ми да видите какъв саунд има http://www.vbox7.com/play:92242e4b и така с пробита двуцевка http://www.vbox7.com/play:65bf6625 тия дена ще пусна и саунда на сивика по як е от на алфата Редактирано 25 Декември, 2008 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове