bObChU 1 #1 Публикувано 28 Ноември, 2008 здравеите колеги искам да ви попитам,знае ли някои от вас някое такава местенце,всмисъл да е ходил видял и да ми препоръча!нещо велинград,хисаря,девин,сега да не е бално санаториум и пълно с ''ушав" благодаря ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #2 Отговорено 28 Ноември, 2008 (Редактирано) Хотел “Дива” е разположен в района на Троянския Балкан, в долината на река Бели Осъм. Хотелът работи целогодишно и предоставя великолепни възможности както за здравословна почивка, така и за провеждане на фирмени мероприятия, семинари и срещи. Атракция за гостите е открития плувен басейн с минерална вода с температура над 30 градуса през цялата година.Стаите предлагат необходимите удобства – телефон, кабелна телевизия, мини-бар. Безплатен паркинг за гостите на хотела.- 38 двойни стаи, 5 апартамента и 2 апартамента тип мезонет с камина Екстри: открит басейн, паркинг, ресторант, минерални бани, сауна, джакузи, детски басейн, колела под наем, конферентна зала, лоби бар, баня/тоалетна, пране ОТ ТАМ БАЯ ДОБРИ СПОМЕНИ ИМАМ Редактирано 28 Ноември, 2008 от I_V_O Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Катерина Павкова 0 #3 Отговорено 28 Ноември, 2008 хотел "Делта" в село Огняново http://www.hoteldelta-bg.com/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #4 Отговорено 29 Ноември, 2008 I V O батка а някви ценички да дадеш или да го търса из нета?за велинград , девин някои да каже нещо изпитано,мерси за инфото! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #5 Отговорено 29 Ноември, 2008 велинград, спа хотел двореца, много добри в процедурите.но малко издути цени и малко измислени 5 звезди.обслужване перфектно.ресторант перфектен.процедури перфектни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #6 Отговорено 29 Ноември, 2008 търся нещо от сорта 300-350лв мах за двама за 3 нощувки! просто 5 звезди не ми е по джоба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #7 Отговорено 29 Ноември, 2008 Ей само се чудиш тая Хонда къде да я разходиш значи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #8 Отговорено 29 Ноември, 2008 стига бе от когато бях в свищов не съм почивал,не мое само да се работи,треа да се почива,аиде колеги даваите изпитани предложения! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #9 Отговорено 30 Ноември, 2008 никои нищо не казва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #10 Отговорено 30 Ноември, 2008 ами двойна стая (за двама ) с пакет за 3 нощувки щи дойде малко над 300лв. нали влиза ти там закуски и всичките му глупости поне така беше преди месец два ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #11 Отговорено 30 Ноември, 2008 в двореца има много добри пакети за 2-3 дни. които могат да ти легнат горе-долу на тея пари.виж, провери, няма да съжаляваш там.5 звезди не е толкоз страшно колкото ззвучи....поне за там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGALEX 3 #12 Отговорено 4 Декември, 2008 В Павел Баня също не е лошо. Даже мисля че имаше и една песничка за там, която я изпяха на предишния Music Idol. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #13 Отговорено 4 Декември, 2008 (Редактирано) Преди 2-3 седмици ходих в Хисаря, СПА Хотел Аугуста . Доста е голям с повече от 500 стаи. Повечето са реновирани. В тях има клима, ТВ, Интернет - безплатен. и нон стоп топла минерална течаща във ваната вода. Хотела има външен и закрит басейн с минерална вода . Доста е голям закрития басейн , даже има и водна пързалка тип Ролба. Ползването на басейна и фитнеса за гостите на хотела е безплатно. Плащат се само допънителни спа процедури и масажи . Голям ресторант и голям паркинг /става и за национална среща - хората от района на Майна таун могат да помислят по въпроса. Цените за реновирана двойна стая бяха някъде около 110-120 лв. на ден с вкл. закуска. Линк Редактирано 4 Декември, 2008 от hondю Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове