KRASI_HONDA 2 #1 Публикувано 28 Ноември, 2008 Колеги криви са ми предните дискове нови да си тарся или да се минават на струг....И Съединителя ми превърта ..каква марка да си тарся...даваите идеи.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #2 Отговорено 28 Ноември, 2008 Няма смисъл да ги престъргваш,пак ще се изкривят.Сменяй ги с нови Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stiv 2 #3 Отговорено 28 Ноември, 2008 Слагай нови.Ако имаш повече пари сменяй и накладките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F20A4 2 #4 Отговорено 28 Ноември, 2008 Имаше една тема за дискове и беше писал един автомобилен състезател- неща много полезни, логични и само истини. Аз така се оправих без да сменям дискове. Ако не намериш темата, кажи ще ти обясня.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #5 Отговорено 28 Ноември, 2008 Колега я земи обясни , че тая тема ми се губи ... и ше бъде полезно инфото !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pliushtadin 0 #6 Отговорено 28 Ноември, 2008 Аз имах подобен проблем - минаха ги на струг 2та дсиска и смених накладки - сега е ОК. Новото винаги е по-добре, но в крайна сметка зависи и от $ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #7 Отговорено 28 Ноември, 2008 Момчета, новите ми предни дискове за Прелюда струват по малко над 50 лв/бр. Колко ще струва струговането, а? Дори и най-"скапаните" да са, новите дискове са си нови дискове. Накладките от колегата krisio струват 25 лв. Мисля, че за няма и 100 лв (разликата между купуването на нови и струговането) да се икономисва от толкова важен консуматив, просто не си заслужава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pinci 0 #8 Отговорено 29 Ноември, 2008 Съединителси търси Exedy (daikin clutch), Sachs, Luk нещо такова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rommel 6 #9 Отговорено 29 Ноември, 2008 Имаше една тема за дискове и беше писал един автомобилен състезател- неща много полезни, логични и само истини. Аз така се оправих без да сменям дискове. Ако не намериш темата, кажи ще ти обясня.. Мисля, че става дума за това Крив диск? Може би Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове