D14A4pnv 0 #1 Публикувано 28 Ноември, 2008 Здравейте, имам един въпрос, стават ли онези чистачки на Бош(без металната конструкция), Аеро Туин, мисля че се казваха, за Сивик 1.4is 1998 Хечбек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRASI_HONDA 2 #2 Отговорено 28 Ноември, 2008 За нищо на света не си взимаи такива чистачки работил сам в КИРОВ и знам че това неструвааааааааааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #3 Отговорено 28 Ноември, 2008 Колега не змам тези чистачки ли се наричат Aero Twin, но аз съм много доволен то тях.Струват 6-7лв. в Метро, а на ОМВ видях от този вид на шампион за около 40 лв./бр. .А и стоят много готино. Ето ги: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D14A4pnv 0 #4 Отговорено 28 Ноември, 2008 Именно колега, за тези става въпрос, и мен много ми харесва как стоят, не си имал проблеми с монрирането предполагам(стандартно е надявам се), а тези на снимката Бов ли са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #5 Отговорено 28 Ноември, 2008 Именно колега, за тези става въпрос, и мен много ми харесва как стоят, не си имал проблеми с монрирането предполагам(стандартно е надявам се), а тези на снимката Бов ли саНе са Бош, писах, че са от Метро 6-7 лв.бр. струват, но вършат чудна работа.Щом Шампиона на ОМВ стрива около 40 лв/бр. значи и боша ще е около тази цена.Според мен не си заслужава толкова пари.А НАЙСТИНА СТОЯТ МНОГО ГОТИНО .Тези мисля, че ги правят в Китай, а някаква българска фирма ги опакова и ги продава.Те правят и други авто консумативи.Иди в Мерто и разгледай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D14A4pnv 0 #6 Отговорено 28 Ноември, 2008 Именно колега, за тези става въпрос, и мен много ми харесва как стоят, не си имал проблеми с монрирането предполагам(стандартно е надявам се), а тези на снимката Бов ли саНе са Бош, писах, че са от Метро 6-7 лв.бр. струват, но вършат чудна работа.Щом Шампиона на ОМВ стрива около 40 лв/бр. значи и боша ще е около тази цена.Според мен не си заслужава толкова пари.А НАЙСТИНА СТОЯТ МНОГО ГОТИНО .Тези мисля, че ги правят в Китай, а някаква българска фирма ги опакова и ги продава.Те правят и други авто консумативи.Иди в Мерто и разгледай.Благодаря за инфото колега, ще ги разгледам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #7 Отговорено 28 Ноември, 2008 spas21 колега би ли казал какъв точно е размерът за 6-та , че нещо са ми е мътно и като трябва да взимам 2 различни в комплект и се побърквам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #8 Отговорено 28 Ноември, 2008 spas21 колега би ли казал какъв точно е размерът за 6-та , че нещо са ми е мътно и като трябва да взимам 2 различни в комплект и се побърквам Аз за 6-та не знам, защото аз съм с 5-та, НО мойте са на 51 см. и двете.Дясната от кам пасажера мойе и на 48 см., защото на 51 см. леко закача в гредата, но не е нещо фатално и това мен не ме претеснява.Мой приятел също с 5-та си ги взе 51/48 см.Те се продават на брийка, ката че си взимаш какъвто размер искаш.Най-лесния начин взимаш ролетката и мериш старите, а ако има още място си взимаш по-големи да чистчт повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #9 Отговорено 28 Ноември, 2008 Първо си взех от Метро за по 6-7 лв. едната - ако стават, добре, ако не - к'во му плащаш. Дясната чистеше перфектно, но шоферската нещо... Извърлих ги и двете и си взех Бош от Киров - чистят перфектно и безшумно, единствено ме притеснява колко време ще останат на колата. Та за оня, по-горе, дето "неструваааа"-ли - чистят перфектно. Става дума за Bosch Aerotwin (белгийски, ако има значение). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #10 Отговорено 29 Ноември, 2008 А някои пробвал ли ги е на акорд 97г.Казаха ми, че не пасвали добре на стъклото и не чистили добре?Ако някои има информация от кухнята нека помогне,иначе две мнения по въпроса няма ,че чистачките изглеждат убииствено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #11 Отговорено 29 Ноември, 2008 Колеги, защо никой не казва, колко струват нея чистачки в Киров.Аз смятам, че още си има лапетий, които се чудят вечер, какво да правят и когато видят тея чистачки на Бош "ЧЕСТИТО".Ставаш сутринта и виждаш, че си олекнал със 100лв.За някой може да са нищо, но за други може чак след 3-4 месеца да си купи пак такива.Ако попаднете на хубави чистачки от Метро защо да не си вземете.Аз знам 5-6 коли/2 бр. Хонда Сивик/, които са с такива от Метро и никои не се е оплакал още.П.П.От опит с предишните ми коли споделям-Шампион са по-хубави чистачки от Бош.Абсолютно ЛИЧНО МНЕНИЕ не ангажирам никой с него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #12 Отговорено 29 Ноември, 2008 Колеги, защо никой не казва, колко струват нея чистачки в Киров.Струват 61 лв. Поне моят комплект 530/475 струваше толкова. Резултатът обаче е отличен, докато с тези от Метро съм със смесени чувства - както казах вече, едната чистеше перфектно, но другата оставяше едни неприятни следи след нея. Затова и реших да ги махна и да си взема истински, не ми се занимаваше да взимам нова пак от Метро и да се надявам, че този път и тя ще чисти както другата. За съжаление в момента чистачките ги мисля всеки ден и нямам представа докога ще са на колата, защото на тях си пише с доста едър шрифт Bosch и от двете страни, така че някой копелдак ще ме "сюрпризира", то в тази шантава държава е неизбежно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #13 Отговорено 29 Ноември, 2008 ...днес си смених чистачките старите бяха Бош и доста опечени за нищо не ставаха интересното беше,че двете бяха различни по дължина ,разбрах го като сложих новите китайски за 5 лева които са еднакви и чистят засега идеално предлагаха ми Шампион за 20 кинта ама имах 10 лева в мен а в дъжд без чистачки няма как Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dedovoto 7 #14 Отговорено 30 Ноември, 2008 вземи си колега на Магнети Маррели обикновенни ве4е втора година ги търкам и не са мръднали .. бройката е около 10-12 лв от Нико 66 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D14A4pnv 0 #15 Отговорено 30 Ноември, 2008 (Редактирано) Вече се сдобих с флекс чистачки, 10лв. от Бриколаж, засега са просто перфектни, за по-нататък ще видим!? Някакви холандски пише че са, естествено произведени в КитайСамо за отзад нямаше подходящ размер, най-малките бяха 41 см, и идва доста Редактирано 30 Ноември, 2008 от D14A4pnv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Avatar 1 #16 Отговорено 1 Декември, 2008 spas21 колега би ли казал какъв точно е размерът за 6-та , че нещо са ми е мътно и като трябва да взимам 2 различни в комплект и се побърквам Колега, аз съм със 6-та хеч и трите чистачки ми бяха различен размер. Предна лява е 51см., предна дясна е 45см. (и пак застъпва малко от гредата като е долу), задната ми беше 38см., но ми идваше късичка и сложих 45см. и отзад. Чистачките са ми някакви измислени, от HIT си ги взех за по 4 лева комплекта. А само ако знаех за тея в Метро... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #17 Отговорено 1 Декември, 2008 Само за инфо:на 5ген по книжка, шофьорската е 550мм а пасажерската е 450мм.Аз съм си сложил 600/480 и пасват идеално, като мръсните петна са значително по малки. Само пасажерската захапва малко от колонката, но съвсем малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGALEX 3 #18 Отговорено 3 Декември, 2008 Аз съм сложил 550 мм на 450 мм и мисля че може поне с още 50 мм по дълги чистачки да се сложат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #19 Отговорено 4 Декември, 2008 Т. нар. "флекс" чистачки са вече по 6.50 лв. бройката в Бриколаж. Аз сложих 61/45см отпред и 56см отзад и просто заспаха. Първия ден след като ги сложих шофьорската чистачка (61 сантиметровата) оставяше една малка ивици малко преди горния си край, но след като се "разработи" вече всичко е ток. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CIVIC'99 0 #20 Отговорено 4 Декември, 2008 Здравейте, имам един въпрос, стават ли онези чистачки на Бош(без металната конструкция), Аеро Туин, мисля че се казваха, за Сивик 1.4is 1998 Хечбек Карам същата HONDA и съм с "Aero Twin" няма никъкви проблеми,чистят перфектно SIZE-50/45 , за 6-та цена 8лв/бр Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGALEX 3 #21 Отговорено 4 Декември, 2008 Според мен 40 лв. за чистачки не си заслужава. По-добре си купи едни Валео 10 лв. бройката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове