Jump to content
lookcho

Овчарите във форума

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Статистиката за марките автомобили НЕ достига 100% поради малкия брой анкетирани ли :whistle: Всички хондаджии трябва да са горди, че са примерни, колкото водачите на Вартбург :D Сега малко по-сериозно.Дали тази леко сгрешена статистика отразява факта, че мъжете шофьори са в пъти повече от жените? Аналогично може да се запитате и за най-масовите марки автомобили. Няма значение какво караш, а как си възпитан да го правиш!

Ех колега ако мислиш че има повече инфинити-та от колкото хонди ..............много ме съмнява, а са по нагоре в статистикатаТова не е анкета а факти ...Относно "НЕдостигащите" до 100% данни - цифрата след десетичния знак не е добавена. Редактирано от Hime

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Инвалид с дел сол :whistle: (и няколко мерцедеса, ма те не са в обхвата на настоящата тема)

 

Публикувано изображение

 

Публикувано изображение

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека се пазим и уважаваме на пътя,за да пристигаме там,за където сме тръгнали живи,здрави и в добро настроение. :P А ако искаме 'да си начешем крастата' да го правим на места,които го позволяват (писта примерно). Аз поне така мисля,че е правилно и нека не забравяме,че на първо място сме хора и няма нищо по-важно от живота на близките ни и нашия собствен. Хонда за мен е и начин на мислене,нека покажем самодисциплина. :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека се пазим и уважаваме на пътя,за да пристигаме там,за където сме тръгнали живи,здрави и в добро настроение. :P А ако искаме 'да си начешем крастата' да го правим на места,които го позволяват (писта примерно). Аз поне така мисля,че е правилно и нека не забравяме,че на първо място сме хора и няма нищо по-важно от живота на близките ни и нашия собствен. Хонда за мен е и начин на мислене,нека покажем самодисциплина. ;)

:)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бре чета и не вярвам на ушите.С риск да изям много критики ще напиша това което мисля.Искам да ми кажете кои от вас не си е пробвал колата колко вдига?Нали е много неразумно и тн.Всички правим такива работи като ни преварти шаибата.Не може да плюете хората при положение че и вие сте правили такива неща не говоря системно но сте го правили 99% Аз мога да си призная че съм си пробвал колата за максимална скорост на магистрала и съм се пускал с други коли на гонки и кво означава това че съм леке и че не съм достоен за форума ? Вярно е че се напълни с младоци дето сега си зимат книжките и разбраха че хондата е пъти по добра от голф или някаква кола подобен клас и карат като откачени но това не значи че са хондаджии и тн.Ако мислите че не ставам за форума ще си махна лепенките :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно е да си тестваш колата на максимална на магистралата, друго е в града да караш така сякаш всички ти пречат и че са длъжни да ти правят път. Моето мнение е: всеки да кара както си иска, стига да не застрашава някого или да пречи на някого било то участник или не на движението. Ако някой е решил да се трепе, си е лично поет риск.Според мен темата е за хората които немогат да преценят правилно дадена ситуация и/или надценяват уменията си или тези на автомобила, както и за тези които думи като "благодаря" и "извинявай" са мнооого далечни...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

vex, :punk: .. ти си първия който разбра за какво става дума !ReSPecT, далеч си ... :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами чак от стара загора съм как далеч ти е това в кръга на маитапа исках да кажа че тази тема малко или много е безмислена защото които ги прави тези дивотии едвали като прочете какво сме писали ще си рече брех тея пичове правилни работи говорят а първата работа която младши реисара ще си помисли е тея чички гледаи кви глупости пишат :rolleyes: така е в бг и да не ни харесва няма закони и секи праи квото си иска ония ден полицаите стоят в центара и 5 коли в интервал на 10 мин изпердашиха в насрещното пред тях и боли ги швепса а по принцип ако някои спре там на пешеходна патека му правят сумати и проблеми както трябва да е но за тва че пердашо в насрещното няма грижи ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми а де .. аз приканвам всички , които си мислят "е тея чички гледаи кви глупости пишат", да си свалят лепенките , за да не правят гадостите на наш гръб :lol: и пак казвам - не става дума за нарушения , превишения и други такива ! Говоря за овчарските изпълнения от рода на " много съм бърз по трамвайната релса", "насрещното е моя дом", "4-та лента в дясно и от там обратен", "тоя светофар не е за мен", "в квартала съм със 100" и други подобни :lol: демек липсата на колегиалност и несъобразяването с околните :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми а де .. аз приканвам всички , които си мислят "е тея чички гледаи кви глупости пишат", да си свалят лепенките , за да не правят гадостите на наш гръб ;) и пак казвам - не става дума за нарушения , превишения и други такива ! Говоря за овчарските изпълнения от рода на " много съм бърз по трамвайната релса", "насрещното е моя дом", "4-та лента в дясно и от там обратен", "тоя светофар не е за мен", "в квартала съм със 100" и други подобни :o демек липсата на колегиалност и несъобразяването с околните :)

:)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги !!! пиша това не като модератор , а като фен на който му е тъжно !Напоследък все по-често наблюдавам Хонди с лепенка на клуба, които се карат не просто безумно, но и крайно нагло! Примерно днес видях трима , от които един прелюд, който реши, че е много удачно да направи ляв завой от крайна дясна лента ... нямаше да е много досадно, ако колоната не беше дълга 200м и всички останали Балъци не чакахме 15 минути за да минем. Другите бяха сивици 5-та, които смятаха, че червеното на светофара свети само за простосмъртните. Това са просто два примера видени в рамките на 20км и 2 часа каране ! Все повече се наблюдават селски прояви от страна на хората от форума, като селските прояви се наблюдават на улицата и във форума.Тук не говоря просто за спазване на закона, тъй-като всеки има право да го тълкува по свой си начин, а той в голямата си част е неадекватен ... още повече, че има ситуации, в които на човек просто му се налага да бърза ( жена ражда, човек умира ), но съм на мнение, че в 99.99% от случаите не това е причината ! Става дума за наличието на наглост и липсата на колегиалност.Има две решения за всеки един такъв шофьор и те са:1. Сваляте лепенката на клуба просто защото не сте фен на Хонда.2. Спирате с простотията по улицата.Да поясня защо казвам, че човек с такова поведение не е фен. -- Хонда е спортен дух.. Спорта изисква преди всичко ред и дисциплина.. Фена е човек, който е готов да дава, а не да взема ! т.е. Фена на хонда е дисциплиниран и следи за реда.. => Всеки качил се на Хонда и решил, че останалите на пътя са му длъжни НЕ Е ФЕН ! Всеки дошъл във форума за да взема, а не да дава - НЕ Е ФЕН !Моля колеги! Дръжте се като Хондаджии, а не като " на скоро си купих хонда " ...П.П. На месечната среща съм убеден, че ще си проличи кой какво носи в себеси :D

Kолега напълно те подкрепям, във всяко стадо си има мърша, но нека спрем с интригите като тая реплика "смених голфа с хонда", както има голфаджии каращи като идиоти, така има и хондаджии. Въпреки, че карам VW давам път на всякакви автомобили и на вашия клуб съм давал, въпреки че не харесвам особенно хонда, но все пак всички сме колеги на пътя и сме равни, трябва да има спортсменство и да се държим културно, така малко по-малко се оправя положението по пътищата, ти пуснеш някой стане му хубаво, пък след време и той пусне някой... Както казах независимо от марката навсякъде ги има келешите, темата иначе е хубава.. нека бъдем колегиални на пътя. Поздрави

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... и на вашия клуб съм давал, въпреки че не харесвам особенно хонда...

Колега , какво общо има това , че не харесваш Хонда / предполагам марката / , за това , че дори на нас / хондаджиите / ни даваш път !!! Аз не харесвам Алфа ромео , Ланчиа и някои други , това означава ли , че като вида някой човечец с такава да му сеча пътя или да не му отстъпя предимството си :D Не се хващайте за думите , търсете смисъла , целта - разберете я ;) Голфа може да го заменим с Алеко , Хондата с Пежо - какво значение има това :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... и на вашия клуб съм давал, въпреки че не харесвам особенно хонда...

Колега , какво общо има това , че не харесваш Хонда / предполагам марката / , за това , че дори на нас / хондаджиите / ни даваш път :D Аз не харесвам Алфа ромео , Ланчиа и някои други , това означава ли , че като вида някой човечец с такава да му сеча пътя или да не му отстъпя предимството си ;) Не се хващайте за думите , търсете смисъла , целта - разберете я :D Голфа може да го заменим с Алеко , Хондата с Пежо - какво значение има това ;)
В момента ти се хващаш за думите. Точно това исках да кажа, независимо от марката да се държим колегиално едни към други на пътя!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Овчарите за съжаление почват да се увеличават стремглаво.Случки ли...ми днес джип Хонда щеше да мине през мен на Билата при Джъмбо, още повече че му направих път да паркира...щот' е Хонда.Ощеее...пич с тъмнокафява шестица едва ме дочака да му направя път за да мине покрай мен и да ми "олиже" огледалото щото и той карал Хонда и то по-бърза от моята.Егати...Петица пък натряска трета лента в насрещното за да е пръв на светофара...Некво лайненце,видима възраст 17-18 с затъмнени задни прозорци и с огромен кюнец отзад вместо гърне...Евала пичове велики сте...Само че както казаха колеги отгоре, заради вас и такива като вас хората като видят "H" отпред бягат от пешеходните пътеки или пък карат по далечко от автомобил с марка "Хонда".Не казвам че съм безгрешен,но ВИНАГИ спирам на пешеходните пътеки,правя път на тия с ляв мигач за преустрояване,и НИКОГА не пускам тарикатите дето не им се чака сфетофар или задръстване и трябва да се шмугнат най-отпред щото само те бързали в цяла София :cool:.А да попитам Гошко с чистак новата Хонда 2 Иляди кубика дето тати му я е купил, щото Гошко си е платил 1000 лева и е "взел" книжка,притежава изключително "уважение" към шофьорите около него показвайки на момето до него как оборотомера тряска в червеното :),към кои спада?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ауу тва е било зверски удар и без жертви ....

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...