Jump to content
Honda_the_besT

Спешна нужда от помощ!

Recommended Posts

а за к'во въобще се занимавам с вас вие сте неповторими "идиоти" както казва колегата ivofen моля модераторите да закрият темата вече,не върши никаква работа!

Колега:1.Във форума има 95% от информацията която търсиш,не е нужно да правиш нови теми в които задаваш малоумни въпроси.2.Купи си кола,която за 2 дена,по твои думи трябва да е станала като ония коли от "Пич оправи ми колата"(няма лошо ако е истина)3.Щом искаш да споделиш труда си направи тема в ПРОЕКТИ и опиши всичко със снимки и обяснения.4.Направил си и друга тема в която питаш как може да вдигнеш 220км/ч,пиша тук за да не спамя другата тема-виж къв ти е двигателя(и ква му е максималната скорост)и от там почваш с търсачката на форума-ГЕНЕРАЦИЯ-ФИЛТРИ-ТУРБИНИ и т.н. и т.н.Смятам че неповторимите "идиоти"както казваш, доста са се постарали да направят този форум приятен за всеки.Нищо лично.П.С.Извинявам се за offa.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги извинявам се на тези дето съм засегнал,имах предвит хора които нищо умно не казват и само обиждат и плюят тоя и ония,а не вас дето обяснявате всичко на всеки които е като индианец пред колата сиПП.колега Kras3n какво точно имаш предвит?

Редактирано от Honda_the_besT

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За това,че ти помогнах до някаква степен с това което можах,а после пишеш,че сме "идиоти".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пак повтарям колеги извинявам се на тези дето съм засегнал,имах предвит хора които нищо умно не казват и само обиждат и плюят тоя и ония,а не вас дето ми обясняват какво да правя с колата си понеже аз я гедам като индианец,не съм искал да ви засегна или да ви обидя с каквото и да било,напротив много оважавам мненията Ви и ценя това че си губите времето да ми обяснявате многото неща които незнаммного се изжинявам ако съм те засегнал,не е било нарочно!специално ти колега си един от наи-активните тука!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Помогнаха ти повече от нужното колегите, мен ми се иска до седмица ако няма снимки на колата да има БАН :)

Редактирано от jamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пише се "детски", и защо не пуснеш снимки в прогрес? Тъкмо да видим какво е било...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

с удоволстие,но ако искаш ела в сервиза и я снимаи и я качи,аз нямам с какво да снимам!трябва да си доиде брат ми с цифровия да я снима и да качи на компютара снимките та да ви я покажа! http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312212 това е старият вид на колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е нещо не ми е зор да я снимам, просто ми се стори, че по-рано обеща снимки... а така само с писане се губи интерес :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е нещо не ми е зор да я снимам, просто ми се стори, че по-рано обеща снимки... а така само с писане се губи интерес :rolleyes:

е обещах,но ще будат сигорно като я завърша или като се върне брат ми!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре де, за най-лесно , удобно и приятно за всички си пусни една тима в раздел проекти както и други колеги предложиха, ако трябва влез предварително и веж как го правят другите, пускаш снимки първа фаза, обесняваш откъде си взел частите, цени , кво що, снимков материал на частите и накрая завършен вид, не е сложно, ако трябва и с телефон снимай :rolleyes::dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и 5-та и 6-та са готини просто до последно ще търся дел сол или стария црх.притесняваме само на дел сол поддръшката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хора няма време сеа да пиша,защото съм в една зала на село и са некви скапани компютрите и не ми дава да отварям всички страници.Незнам що секи се съмнява,но ваша си работа сеа ще бягам щото имам работа и ще съм налиния чак в неделя.поздрави на всички и успешен weekend на всички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако някои знае да каже в другата тема за шлайфането на цилиндрите няма да пиша тук!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нали ти е в сервиз колата , да ти кажат майсторите за шлайфането но цилиндрите :D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сервиза е на баща ми и там не се занимаваме с двигатели

да не искаш да шлаифаш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някои мойе ли да ми изясни нещо за спортните филтри ммойе ли да се реголира не6то смесването на горивот о и въздока

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе човека с CRX-a Направи си тема и там питай каквото ти е необходимо какво се намеша в тая тема то стана ебати пастета. :) Направи си тема по конкретен въпрос там ще получиш точни и ясни отговори. Тука чакаме развитие с тунинзите :tease:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте всички,за малка жалост и по-голяма радост вече нямам Хонда,защото направих бартер с един пич за Мазда Кседос 2.0 V6 24V 150 коня.Казвам с по голяма радост защото,имам много добри вшечтления от Кседоса,но ми се искаше да се повозя с хондата в завършен вид,но няма да стане.ПП.Моля админите да не ме Бенн или други работи,зашото аз все още оважавам Хонда и мога да помогна с много,защото покрай направата на мои(бивша)Хонда понаучих бая работи и ако някои го интерсива нещо да пита!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ае тигре ти как бартероса разглобената кочина амен амен тунигована за Маздата....или казваш дойде време за снимки и номера с брата и апарата май не бачка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми щом те кефи таз мазда.... на мен лично ми е доста простовата, но ти си знаеш пожелавам ти хиляди безаварийни километри ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

брат ми се връща другата седмица,аз съм я снимал с телефона утре ще кача снимки да ви затворя устите наи-накрая!!!!маздата не е простовата,даже много повече ми харесва от хондата,но хондата ми харесваше,че беше евтина,но ми се отдаде вузможност и направих правилния избор,маздата е перфектна и върви идеално,доста по атрактивна е от хондата,вярно хондата беше добре направена но се пак маздата си е много по добраПП.нищо лично кум вас хондаджиите,не искам да ви обидя,но това е истината,се пак за хонда и мазда има едноJAPAN FOREVER!!! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я раздуй за Маздата ... че съм мноо голям фен на тоя модел ... ;) ... може и някоя снимка да сложиш да я видим колко е натокана !! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като следя темата всеки ден и толкоз много очаквах снимките ама сега чак МИ СЕ РЕВЕ ;)БАН МЕ УДОВЛЕТВОРЯВА :lol: Не съм лош човек, просто тия гъбаркания не ме кефят :) Дай поне маздата да видим преди да излетиш от форума че тия дни да не кажеш че си купил Nissan GTR и няма да искаш да споделяш с нас клошарите :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То се очакваше да стане нещо, чудех се каква ли щеще да бъде развръзката и ето я и нея сменил Хондата както е с кита без боя и т.н. за мазда е тва беше "гениален" завършек на тази така "интересна и вълнуваща" история.THE ENDпс. е тва е тунинговане за 3 дни с боди и музика и всичко ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хондата се мина с последен слои боя в 3:20 сутринта и днес към 12 часа я смених с пича(няма музика) и не е за три дена а за 7 ето я и маздата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=313763 утре или наи кусно до 3 дена ще ви кача в тая тема снимки на хондата !!!ПП.наи късно до 3 дена защото утре ми спират нета и нямам пари да го платя и утре ше бачкамд а искарам някои лев че трябва и бензин за кседоса се пак V6 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я да видим сега....ПП.наи късно до 3 дена защото утре ми спират нета и нямам пари да го платя и утре ше бачкамд а искарам някои лев че трябва и бензин за кседоса се пак V6 ;)А тук какво имаме """"""хора няма време сеа да пиша,защото съм в една зала на село и са некви скапани компютрите и не ми дава да отварям всички страници""""" Сам си слагаш ВАЗЕЛИНЪТ :lol::):D:P :P ;) ;) ;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еййй къде го този сервиз където бачкат денонощно да мина утре след дискотека да ми пръснат задната броня ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, няма ли кои да намаже ските на тоя младеж и да си ходи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахахахахахахахахахахахахаха за 5 години в този форум не съм се смяла такаМОЛЯ :P;););););):) спрете най - накрая този човектрагедияна 18 години е да положи усилия да пише грамотно има си правила - горе на първи ред като отвориш форума за една седмица тук ни размаза от интерес смях и удивлениясамо дето идеята на форума ни според мен е различна или поне раздел 'Общи дискусии' да не се бърка с 'Off topic'Honda_the_besT - ние там се забавляваме - все пак благодаря ти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей това лапе,което даже неможе да пише грамотно,просто модераторите трябва да го бан.Писна ми от такива малки пикльовци,който незнаят още даже каде е спирачката.Първо купи хонда,тунингова я за 3 дена,даде 6200,ако не се лъжа за тунинг,нямаше снимки.После боядисал си колата 3:20,нощно боядисване е най-хубавото,браво.И накрая понеже няма да има никога снимки на твойта хонда,защото някой от форума може да си познае неговата кола,я продаде и смени с мазда!???Каде е логиката кола за 4 хиляди + Тунинг за 6200 !???Та ти в началото писа,че за нищо на света не би я сменил,и даже и кредит щял си да теглиш 5000лв,само и само да я направиш.А и после нямаш пари да си платиш нета,а 4 хиляди за кола 6200 за тунинг 5000 кредит !?Ти сам се обърка бе "човеко".Моля уважаемите модератори да го изхвърлят от тука като мръсно коте.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей това лапе,което даже неможе да пише грамотно,просто модераторите трябва да го бан.Писна ми от такива малки пикльовци,който незнаят още даже каде е спирачката.

Първо купи хонда,тунингова я за 3 дена,даде 6200,ако не се лъжа за тунинг,нямаше снимки.

После боядисал си колата 3:20,нощно боядисване е най-хубавото,браво.

И накрая понеже няма да има никога снимки на твойта хонда,защото някой от форума може да си познае неговата кола,я продаде и смени с мазда!???

Каде е логиката кола за 4 хиляди + Тунинг за 6200 !???

Та ти в началото писа,че за нищо на света не би я сменил,и даже и кредит щял си да теглиш 5000лв,само и само да я направиш.

А и после нямаш пари да си платиш нета,а 4 хиляди за кола 6200 за тунинг 5000 кредит !?Ти сам се обърка бе "човеко".

Моля уважаемите модератори да го изхвърлят от тука като мръсно коте.

Колега филма на детето е пълен или дилъра му е много добър :) или и двете ;) аз му чета простотиите само защото ме забавлява ;)

пс: това купе мисля че съм го гледал в друга тема но не съм много сигурен, ако не се лъжа е на човек от форума но не Honda_the_besT

псс: Honda_the_besT искренно ни позабавлява, време е да забавляваш и хората в другите форуми :P успех с "Маздата"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-скоро е второто (Дилара му е много добър).Време е да ходиш в форума на мазда,да направиш тунинг на маздата за 6 200 + 5000 кредит,и после да я продадеш за хондата и пак да дойдеш при нас.Виж колко хубаво звучи??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не го банвайте а направо го изпратете за сценарист в Шоуто на Слави или призон бреик има талант :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахахах, сега ще тормози или по-скоро разсмива колегите от мазда форума.

А както си и знаех, намерих въпросната мазда в mobile.bg, набързо е изкопирал снимките от обявата в албума МОЙТА КОЛА и хоп вече има мазда кседос, след една до две седмици след като е позабавлявал колегите от мазда форума с тунинговането на кседоса, сигурно ще го бартероса за някое бентли, по-стар модел, а после може и майбах.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има богато въображение обаче :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...