Jump to content
hondю

Виртуален тест драйв на Голф 6

Recommended Posts

Всички които ме познават знаят, че карам само Хонди и почти не се замислям за друга марка.Но какво ми прави впечатление като сърфирам из бг интернет пространството: много масова и агресивна реклама на Фолксваген, която в същото време е и добре и ненатрапчиво поднесена на потребителя. Това доста ме натъжава като се замисля за нашата марка "H". В 21-ви век маркетинга е наука и колкото и да не им се иска на някои т.н. вносители трябва да направят някакви инвестици в него иначе никога няма да стигнат до масовия потребител. И тази инвестиция трябва да се прави грамотнои постоянно , а не чисто кампанийно и посредствено какъвто бе случая с Биг Брадър 4.И за да не се отклонявам от темата повече ще постна един линк с тест драйв на Голф 6 - елементарен, но забавен флаш , който потвърждава написаното по-горе. П.П. Не го вкарвайте в лютеницата ;) , не е хонда все пак ;)GOLF 6 -Test Drive

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да страшен ПР е, подтикват голфаджиите да се дърпат като хахави на секи светофар.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;) според мен е егати анти-рекламата това ;) никога няма да си купя кола , която като я изръчкам и превключа на по-ниска предавка пада под 1000 оборота ;) голям смях , това е такъв пропуск , че няма накъде ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много смешен тест,при повече от 6000оборота ако превключваш си втори ;););););););););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове не се хващайте за конкретното флашче. Погледнете присъствието на марката като цяло на рекламния пазар и ще разберете за какво иде реч.И честно казано по -добре да гледам това отколкото някакви пълни селяндури да слизат от анонимни Хонди на които умело им прикриват логото /виж началото на Биг Брадър/.И нека да поясня - става дума за присъствието на българския рекламен пазар, а не в глобален мащаб. Там всички знаем за какви реклами на Хонда става дума.

Редактирано от hondю

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз пък си мисля, че маркетолозите доста добре се справят ... марката хонда няма нужда да бъде натрапвана за да бъде купена ... ти да си виждал безсмислена реклама на хонда...? въпреки, че някои биха казали, че няма безсмислена реклама ... всяка реклама има своя смисъл виден или скрит ... (освен ако не е правена от дебили каквито са повечето български реклами) силата на техните реклами е целевата аудитория и начина, по който се комуникира с потенциалния купувач... всички знаят марката, трябва да почувастват автомобила, да бъдат убедени в качествата му ... а за това как в България се представя марката ...хм ми както им кажат отгоре :confused:

Редактирано от hEka

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

погаделичкай сетивата си :rolleyes:;):lol:;):o:P голем смех пада, като цяло само 4-те мадами ми харесаха, тях бих ги погаделичкал с удоволствие ;) ;) ;) иначе голфа не ми погаделичква особено сетивата, не е нищо особено.Та сериозно на темата, като цяло рекламата на хонда в българия за сега е на мн слабо ниво според мен и има какво да се желае, а и все още е млада за нашия пазар и иска малко време да стъпе здраво, а и трябват и амбициозни хондаджии. Докато Гоуууфа го знае всеки сел...ки тарикат, то при хонда а и други японски марки българина е още резервиран, лично аз за малкото време откакто съм на хонда съм зарибил поне трима да си купят хонда и още двама се зарибиха за японски автомобил, а и всеки веднъж качил се на хонда, друго после не признава. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

я някой да каже колко реклами на Хонда е чул, видял и т.н. ?????? верният отговор е МНОГО, АМА НЕ И В БЪЛГАРИЯ. Тука реклами съм гледал само в интернет ......

и що се отнася до гоуфовете .... ние знаем какво е Wv и какво е HONDA , ама повечето хора незнаят. Гледат и слушат постоянните (за мене смешни) реклами на WV и съответно отиват и си купуват такова. И защо ???? ЗАЩОТО НЕ СА И ЧУВАЛИ ЗА ХОНДА :rolleyes:

п.п. И Тойота всеки ги знае и са номер едно (поне за мен) ама рекламират ЯКО . (неговоря само за БГ) .

п.п.п. hondю не се прави че непоглеждаш други марки :P :P незнам кой ми идва с рено :P:P :P

п.п.п.п. Бах мама му, гоуф няма да си купя :mellow: тези ми скъсаха шортите , един старт немога да взема :P :P

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен единственото преимущество на въпросния автомобил пред другите е само и само продадените бройки, необяснимо за мен /аз преди да "прогледна" карах опел , който е по-добър от гоуфа/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на тоя тест в сайта побеждаваш само ако сменяш предавки преди 6000 оборота, след тях била закасняла реакция и почва да изостава, ако и наистина върви така тос голф направо да го отписват. А относно рекламата всички други японски марки имат по-добра реклама от хонда в момента, не само по медиите, но и из целия град и пълно с билборди на новото ево, мазда 6, и тойота , то лошо нема, колите са си хубави, но защо не виждам някаде реклама на хонда, примерно но новия акорд, ледженда, сивика...все страхотни коли, особено ледженда оня ден един профуча покрай мене на кръстовището, нямах мн време да го огледам,че завивах но това, което видях ме впечатли. Нямат желание ли, средства ли, защо не разбирам, но дано за в бъдеще това да се промени :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз въобще не успях да бия на този тест. Иначе си е вярно-рекламата продава!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно ми е някой обади ли се на телефона ? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...