Jump to content
katerichoka

Внимавайте!

Recommended Posts

Вчера вечерта между 7 и 9 ми откраднаха лявото огледало на едната хонда (акорд купе 2.0 96') и днес отидох до една автоморга за японски авточасти където един колега със същата хонда също си търсеше огледало, защото и на него му го бяха откраднали вчера..

Редактирано от katerichoka

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не мислех да пиша но днес се срещнах с колегата които е останал без ляво огледало на акорда наистина трябва дасе внимава защото според мен това е човек които кара хонда също и ще кажа защо смятам така защото ми беше взел на фара за мъглата само стъклото като беше го искарал цялото тяло одвън ако е крадец на части щеше да вземе поне според мен цялото тяло а не само стъклото и точно определени лайсни а всички и ако този човек членува в този форум и прочете тези изказвания просто искам да му кажа ина хората които управляват този форум че този човек не заслужава да членува тук и трябва да бъде изгонен дано да греша и да е някои наркоман но силно ме самнява този човк е жалък искам даму кажа че всички ни боли за колите ни и както него сигорно го боли то и мен ме боли сега аз да ходя да обикалям моргите като луд защото някои не са му се давали пари за да си купи м.....ка му и боклук :D;):D;):thumbs1::blush::bye::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какво става с тази държава бе........ ИЗТРЕЩЯ народа и всеки си прави каквото си иска!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

към колегите с липси: давайте квартали и точните места на които са ви изчезнали неща от колите. така по-лесно ще го напипаме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какво става с тази държава бе........ ИЗТРЕЩЯ народа и всеки си прави каквото си иска!

Отдавна нямаме държава ;(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...