katerichoka 0 #1 Публикувано 22 Ноември, 2008 (Редактирано) Вчера вечерта между 7 и 9 ми откраднаха лявото огледало на едната хонда (акорд купе 2.0 96') и днес отидох до една автоморга за японски авточасти където един колега със същата хонда също си търсеше огледало, защото и на него му го бяха откраднали вчера.. Редактирано 22 Ноември, 2008 от katerichoka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #2 Отговорено 22 Ноември, 2008 не мислех да пиша но днес се срещнах с колегата които е останал без ляво огледало на акорда наистина трябва дасе внимава защото според мен това е човек които кара хонда също и ще кажа защо смятам така защото ми беше взел на фара за мъглата само стъклото като беше го искарал цялото тяло одвън ако е крадец на части щеше да вземе поне според мен цялото тяло а не само стъклото и точно определени лайсни а всички и ако този човек членува в този форум и прочете тези изказвания просто искам да му кажа ина хората които управляват този форум че този човек не заслужава да членува тук и трябва да бъде изгонен дано да греша и да е някои наркоман но силно ме самнява този човк е жалък искам даму кажа че всички ни боли за колите ни и както него сигорно го боли то и мен ме боли сега аз да ходя да обикалям моргите като луд защото някои не са му се давали пари за да си купи м.....ка му и боклук :lol: :lol: :lol: :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #3 Отговорено 22 Ноември, 2008 какво става с тази държава бе........ ИЗТРЕЩЯ народа и всеки си прави каквото си иска! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #4 Отговорено 23 Ноември, 2008 към колегите с липси: давайте квартали и точните места на които са ви изчезнали неща от колите. така по-лесно ще го напипаме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #5 Отговорено 23 Ноември, 2008 какво става с тази държава бе........ ИЗТРЕЩЯ народа и всеки си прави каквото си иска!Отдавна нямаме държава ;( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове