rulemaker 130 #1 Публикувано 19 Ноември, 2008 (Редактирано) Колеги някой има ли представа на д16з6 и на д14а8 дали са еднакви смукателните колекторип.с. някой да оправи заглавието, че съм натиснал съседен клавиш и съм написал "сКукателни" Редактирано 19 Ноември, 2008 от rulemaker 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #2 Отговорено 19 Ноември, 2008 (Редактирано) D14A8 се слагат в англичанките ... а до колкото знам те не са с тоя особения колектор на д14-ките, който събира рънърите така, че после тръбата на интейка трябва да направи 90*, иначе сочи директно към капака. Това е d14a8, на дизайн разработката изглежда еднаква с тази на d16z6, може да имат някфи съвсем малки разлики в геометрията (подобрения/влошения) ... но общо взето би трябвало да се водят еднакви. Редактирано 19 Ноември, 2008 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #3 Отговорено 19 Ноември, 2008 Ами и аз съм забелязал, че изглеждат еднакви та за това се чудех дали няма да мога да сложа такъв, вместо от д16з6 на мойта д14а3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 19 Ноември, 2008 Ще пасне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #5 Отговорено 19 Ноември, 2008 За можене - ще можеш, ама дали ще има някакъв смисъл ... малко вероятно според мен. Моят съвет е да събереш още някой лев и да си намериш някакво дроселче по-дашно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #6 Отговорено 19 Ноември, 2008 Всмукателни! Само за протокола! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #7 Отговорено 19 Ноември, 2008 Всмукателни! Само за протокола![offtopic]Извинете, че се намесвам г-н Модератор. Обаче ще ви контрирам ... от мен за протокола : пълнителни. [/offtopic] Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #8 Отговорено 20 Ноември, 2008 И все пак не разбрах еднакви ли са 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #9 Отговорено 20 Ноември, 2008 Какво имаш предвид под еднакви ? Колектора ще ти пасне на главата и ще е по добре от сегашният . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #10 Отговорено 21 Ноември, 2008 ами ха д16-ката ми изглежда по-голям 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове