manniakk 22 #1 Публикувано 19 Ноември, 2008 (Редактирано) Колеги, трябва да сменя ремъка. Въпросът ми е има си стоп-болт на коляновия вал както има на разпределителните за да може да развием гайката на шайбата. и как е най лесно да се развие? Мотора е с свалена скоростна кутия... Редактирано 19 Ноември, 2008 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #2 Отговорено 19 Ноември, 2008 Дам има,на разпределителните валове.Нека се изкажат по-точно специалистите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 19 Ноември, 2008 (Редактирано) за разпределителните и аз знам . Въпроса ми е за коляновия дали има. а може ли да се извади ремъка без да се сваля шайбата. Редактирано 19 Ноември, 2008 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #4 Отговорено 19 Ноември, 2008 На коляновия няма или поне на мен не ми е известно.За да смениш ремъка трябва да свалиш шайбата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 19 Ноември, 2008 жалко, ще трябва да мислим побългаряване някакво... или с ударния гайковерт най добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #6 Отговорено 19 Ноември, 2008 шайбата има дупка с формата на осмоъгълник аз си намерих гайка с тоя размер и си направих ключ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRING 45 #7 Отговорено 21 Ноември, 2008 С гайковерта ще стане трудно, затягането според дебелите книги е 20 кг/см + 90градуса. Ключ ,с който да държиш контра можеш да си направиш най-лесно и ефтино от водопроводен холендер ( голямата гайка за 2 цола мисля че беше), на която заварявате тръба или някакво желязо за удължаване. Става точно като оригиналния специализиран инструмент . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #8 Отговорено 21 Ноември, 2008 развихме го, с ключ за гуми и тръба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове