Civic8 0 #1 Публикувано 18 Ноември, 2008 Ако някой има (или няма, но знае някой сайт с инфо ) сивик 8 хечбек да пише в тази темичка какви са предимствата и недостатъците... Извинявам се предварително ако има такава тема, но немарих с търсачката И да питам дали има сайт с цените на този сивик и информация за нивата на оборудване, защото в сайта няма инфо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #2 Отговорено 18 Ноември, 2008 Колега разглеай това: http://www.8thcivic.com/forums/west/118818...b-stickers.htmlНадявам се да съм ти полезен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic8 0 #3 Отговорено 18 Ноември, 2008 аз не разбирам английски много добре но ще се опитам да преведа колкото мога и все пак нещо на БГ ако може ще съм много благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #4 Отговорено 18 Ноември, 2008 Пробвай с това http://translate.google.com/translate_t# . Иначе има теми за 8-ма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #5 Отговорено 18 Ноември, 2008 (Редактирано) Ако някой има (или няма, но знае някой сайт с инфо ) сивик 8 хечбек да пише в тази темичка какви са предимствата и недостатъците... Извинявам се предварително ако има такава тема, но немарих с търсачката И да питам дали има сайт с цените на този сивик и информация за нивата на оборудване, защото в сайта няма инфо Повече инфо от HONDA има в :honda-varna.comhonda.co.rua това е форум на ползвателите на EURO civic 8-th gen (колегата ти е дал за USA i JDM) : civinfo.comИначе аз съм с 8-ген хеч от 15 септември. Страшно ме кефи, дийзайн, пъргавина, пространство, абе сивик. НЕ е добре обезшумена и окачването е твърдичко за нашите пътища, но това го знаех предварително и не е имало неприятни изненади.Един приятел си взе миналата седмица седан - много по-добре обезшумен, семейна кола, вози доста по-меко Редактирано 18 Ноември, 2008 от marto_1.8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic8 0 #6 Отговорено 18 Ноември, 2008 (Редактирано) много благодаря за бързите отговори Един приятел си взе миналата седмица седан - много по-добре обезшумен, семейна кола, вози доста по-мекоможе и да е така (в което не се и съмнявам) но аз попринцип не харесвам седани :D Редактирано 18 Ноември, 2008 от Civic8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlooD_ReD 0 #7 Отговорено 18 Ноември, 2008 Колега какво да ти кажем....за този автомобил или добро или нищо наскоро имаше тема "кое е за предпочитане седана или хеч-а". Общо взето мненията се обединяваха около "духа" на шофьора- дали е по- спортен или по- умерен. В този ред на мисли ако си падаш по- спортен тим няма минуси. ако си семеен помисли повече, защото този автомобил трудно може да мине за семеен. Колкото до характеристиките на колата, смятам че е много добре за класа си. 3- 4 пъти съм се возил. Да малко е търдо окачването, но това се подразбира от "спортния" дух. Избирай някой по мощен двигател и това е Успех и да качиш снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #8 Отговорено 18 Ноември, 2008 Пък ако искаш спортен автомобил за семейството ти си купи комби както направих аз , хем хечбек , хем има бая багажник , а на завой до сега малко са ми се опъвали / и бързи , и бавни / При всички положения Хонда си е Хонда По-твърдата возия е задължитела , единствено и аз се учудих на страничното обезшумяване , това от двигателя е идеално , но странични шумове от минаващи коли и т.н. говоря ти за предпоследния Акорд 2005 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #9 Отговорено 19 Ноември, 2008 Ако някой има (или няма, но знае някой сайт с инфо ) сивик 8 хечбек да пише в тази темичка какви са предимствата и недостатъците... Извинявам се предварително ако има такава тема, но немарих с търсачката И да питам дали има сайт с цените на този сивик и информация за нивата на оборудване, защото в сайта няма инфо От 16.09. т.г. съм щастлива собственичка и карам Civic 2.2ctdi - sport. Ще добавя, че карам основно градско - в София. И мнението ми е .....женско Първо плюсове:- страхотно пъргава кола,изключително маневрена и лесна за управление - много директен волан, е може и да е минус за някои- комфорт в купето - нисък разход извън града - при доста висока средна скорост - разход 5 - 5,5- голям багажен обем и гъвкаво разпределен- добра видимост в страничните огледала- добра комплектовка на ремонтния комплект - има компресор за гумите, освен всичко останало.Минуси - е доста са, но се свиква и визията и возията ги компенсират:- недобро обезшумяване на купето,- доста търда возия, но окачването е - - висок разход на градско - 9,5 - 9,8, но е софийско градско - средна скорост 19 км/ч- недобра видимост назад от шофьорското място - заради спойлера и широките задни колони - това частично се компенсира от страничните огледала- чистачките са страхотни, но остава непочистена ивица в края на предното стъкло, което не е проблем, но в комбинация с полегатата предна колона и мръсотията в града видимостта понакога при завой не е добра- при мен няма резервна гума, а ремонтен комплект - спрей и компресор за авариен ремонт - цена на компактна резервна гума в Бултрако - около 1500 лв.- досадни индикатори за непоставен колан или поставен контактен ключ..Е има и още + и - но това на първо мнение.И женска гледна точка при това, но все пак карам "милото" от скоро.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BatV 1 #10 Отговорено 19 Ноември, 2008 (Редактирано) Ето какво мислят от Топ Гиър по въпроса:"Honda decided to shake off the Civic’s octogenarian image by designing something old people wouldn’t even realise was a car. The new Honda Civic is thus a triumph of design, but actually bloody good too."Превод в ефир:"Хонда реши да разтърси осемдесет годинишният имидж на CIVIC , като проектира нещо, което старите хора дори няма да разберат че е кола. Новата Honda Civic по този начин е триумф на дизайна, но и АДСКИ ДОБРА също. !!! Цялата статия:http://www.topgear.com/uk/honda/civic Редактирано 19 Ноември, 2008 от BatV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #11 Отговорено 19 Ноември, 2008 Ако някой има (или няма, но знае някой сайт с инфо ) сивик 8 хечбек да пише в тази темичка какви са предимствата и недостатъците... Извинявам се предварително ако има такава тема, но немарих с търсачката И да питам дали има сайт с цените на този сивик и информация за нивата на оборудване, защото в сайта няма инфо От 16.09. т.г. съм щастлива собственичка и карам Civic 2.2ctdi - sport. Ще добавя, че карам основно градско - в София. И мнението ми е .....женско Дай снимки да го видим "милото" )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #12 Отговорено 19 Ноември, 2008 Седана е :1 - както каза колегата по-добре обезшумен.2 - по-голям и по-комфортен /за града не е предимство , но не е и чак недостатък/3 - по-бърз /по-стабилен , с по-добро окачване/4 - по-евтин5 - JDM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #13 Отговорено 19 Ноември, 2008 Дай снимки да го видим "милото" ))http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=25578&st=0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #14 Отговорено 19 Ноември, 2008 Седана е :1 - както каза колегата по-добре обезшумен.2 - по-голям и по-комфортен /за града не е предимство , но не е и чак недостатък/3 - по-бърз /по-стабилен , с по-добро окачване/4 - по-евтин5 - JDMЗа по-бърз не съм много съгласен пробвали сме със еднакви мотори и хеча беше по-бърз.За окачването е така , но се усеща съществена разлика едва в много бързите завои Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #15 Отговорено 19 Ноември, 2008 (Редактирано) Дай снимки да го видим "милото" ))[/quote:worthy:))Разпитвали сме за съвети тука по едно и също време. Честито на патерица колежке. Много безаварийни километри и много радост да ти носи Редактирано 19 Ноември, 2008 от marto_1.8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #16 Отговорено 19 Ноември, 2008 [))Разпитвали сме за съвети тука по едно и също време. Честито на патерица колежке. Много безаварийни километри и много радост да ти носи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic8 0 #17 Отговорено 19 Ноември, 2008 Седана е :1 - както каза колегата по-добре обезшумен.2 - по-голям и по-комфортен /за града не е предимство , но не е и чак недостатък/3 - по-бърз /по-стабилен , с по-добро окачване/4 - по-евтин5 - JDMСедана няма версия с дизелов двигател поне в сайтовете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове