gothic_fan 1 #1 Публикувано 18 Ноември, 2008 Колеги, както някой може би знаят, продадох Хондичката за съжаление, но оставам верен на японското с Мазда, която си позволих да поосветя... Мисля, че се получи доста добре, ето малко материал: ето и видео: http://free.hit.bg/picsssss/MOV0004A.avi Това са габаритите+светодиодни мигачи, снимката е много зле но изглежда също толкова добре като фаровете,естествено пак с възможност за смяна на цвета с дистанционно. За да не занимавам всички с подробности тук, ако някой се интересува мога да помогна с информация,монтажа от ВАС Skype: gothic_fan666666 (незнайно защо не мога да си го въведа в профила) PS: В момента в гаража започвам да развалям и мотора ( Хонда естествено) , надявам се и той да стане добре... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #2 Отговорено 18 Ноември, 2008 Колега признавам труда ти и времето, което си загубил, както и налятите финанси, но лично мое мнение е, че е това е абсолютно ненужно. С тази цветомузика в София ще те псуват на всеки светофар през ноща. Иначе браво за старанието Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 18 Ноември, 2008 бялото най ме радва, а мигачите имат ли си оранжево? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #4 Отговорено 18 Ноември, 2008 Това лампички от коледна елха ли са? Май се подготвяш за коледните празници по улиците. Става като някоя циганска жигула... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gothic_fan 1 #5 Отговорено 18 Ноември, 2008 (Редактирано) Да, и фаровете, и габаритите си имат бяло, аз всъщност така си я карам, просто исках да покажа режимите на светене, а и понякога като изтрещя (разбирай циганско настроение) включвам елхата! Мигачите са си с оранжеви светодиоди, но измръзнах и ме домързя да ги щракам... А за София, когато бях с Хондата, гонили са ме и са ме спирали, но да ме питат от къде съм си взел светодиодните стопове... Колега Сесо, да, готов съм за Коледа, циганска да, ама чак пък жигула,моля моляПропуснах ли да спомена че габаритите са в една верига с фаровете, т.е. всичко свети в еднакъв цвят... А, да, всичко излезе колосалните 70лв... (диодна лента 1 метър+контролер-захранване+дистанционно). Редактирано 18 Ноември, 2008 от gothic_fan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #6 Отговорено 19 Ноември, 2008 Браво за труда.Малко кич ми идва.Що викаш напусна сектата?А не си си ремонтирал графата "кара"... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koev 8 #7 Отговорено 20 Ноември, 2008 Колега, дай малко инфо за марка и някакви параметри на въпросните светодиоди... Къде можем да си ги купим, на каква цена и т.н. Благодаря предварително.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gothic_fan 1 #8 Отговорено 21 Ноември, 2008 Хей, аз не съм напускал сектата, вярно, замених хондичката с мазда, но само колата, с мотора съм си 100% тук, снимки скоро Колкото до диодите, то всичко си идва комплект, диодната лента(тя си е с лепка отзад)/контролер(захранване)/дистанционно, само разглобяване на фаровете, прекарване на кабелите, лепене и монтаж и това е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #9 Отговорено 22 Ноември, 2008 Ебаси елхата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gothic_fan 1 #10 Отговорено 23 Ноември, 2008 Колеги, идва Коледа все пак, кой както може! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pinci 0 #11 Отговорено 23 Ноември, 2008 Колега моля дай малко инфо как точно си ги направил, 10мм ли са диодите, какви съпротивления си използвал, и ако имаш снимки на диодните стопове бих се радвал да ги видя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B16A2 0 #12 Отговорено 27 Ноември, 2008 Ние в Стара Загора си имаме елха.. ама няма толкова много лампи на нея имаш покана на 25декември да си под нея да осветяваш ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gothic_fan 1 #13 Отговорено 2 Декември, 2008 Ееее, Стара Загора ми е много далече а и трябва да огрея моя град все пак , ще ми се обидят хората Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #14 Отговорено 2 Декември, 2008 Хей, аз не съм напускал сектата, вярно, замених хондичката с мазда, но само колата, с мотора съм си 100% тук, снимки скоро ...Давай снимки че стана интересно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z1atko 7 #15 Отговорено 9 Декември, 2008 малко диоди и става лудницааз си смених всички светещи тела в купето с диоди или диодни ленти свети ми бяло и тава смятам че яко несам фен на външните светлини но иначе е готиноhttp://forums.hondabg.com/index.php?automo...m&album=798 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lefter0v 0 #16 Отговорено 2 Февруари, 2009 Как ги правите да не ви реве компютъра че имате изгоряла крушка? аз сложих на стоповете/габаритите и таблото ми стана дискотека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mam 0 #17 Отговорено 2 Февруари, 2009 Колега, колата си е хубава и иначе,защо наливаш излишни средства?Може би вече съм поодъртял и не ги разбирам този вид тунинги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове