voroshilov 1 #1 Публикувано 17 Ноември, 2008 Имам Шатъл 89-а година и миналата година в сервиза ми сипаха от розовия антифриз,дали мога да го смесвам със син? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #2 Отговорено 17 Ноември, 2008 Ако го смесиш с друг пак няма да замръзва, но ще прецакаш бързо охладителната система. Различните цветове имат различни инхибитори против корозия и не е редно да се смесват. Слагай само розов, най малко вреди на двигателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svetlix 0 #3 Отговорено 23 Ноември, 2008 Това са 2 различни типа антифриз. По-добре не ги мешай! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #4 Отговорено 23 Ноември, 2008 червеният,по принцип е за алуминиеви блокове! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #5 Отговорено 5 Април, 2009 Да не пускам нова тема - кофти - не съм сменял антифриза от как съм я купил - 2 год. Да ви питам: 1) ако имам антифриз, стоял в тубата 2 години, мога ли да го налея; 2) Какво да гледам при добавянето на новия - какъв цвят трябва да е и грешно ли е , ако сложа какъвто имам?Откакто я карам, не се е налагало да доливам и грам! Абе , HONDA, какво да се прави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #6 Отговорено 6 Април, 2009 Не смесвай синтетичен-червен,със обикновен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
L&R 0 #7 Отговорено 6 Април, 2009 (Редактирано) Редактирано 6 Април, 2009 от L&R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове