nicki 12 #1 Публикувано 15 Ноември, 2008 Тази вечер около 22 часа имаше земетресение в София, и според мен си беше доста силничко. Какво да мисля незнам, ама това Глобално Затопляне вече почва май да се усеща... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
styv 0 #2 Отговорено 15 Ноември, 2008 И аз го усетих доста силно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #3 Отговорено 15 Ноември, 2008 Беше леко поне в моя кварталЯвно тия с метрото са го закъсали и са започнали да злоупотребяват с тротила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #4 Отговорено 15 Ноември, 2008 земетресение?! нищо не усетих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #5 Отговорено 15 Ноември, 2008 По новините казаха че било 4 по Рихтер. Това не може да не го усетиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #6 Отговорено 15 Ноември, 2008 Добре, че беше за кратко. Баси, щеше да ми падне монитора. По БТВ новините казаха, че засега нямат информация за епицентър и магнитут, но според мен беше над 4 по Рихтер. Пък особено като знам, че Витоша е угаснал вулкан, а и колко съм чел за Помпей... ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #7 Отговорено 15 Ноември, 2008 (Редактирано) тя София си е земетръсна зона...7 по Рихтер ги прави средно веднъж на 100години, последното вече закъснява със 7-8... пепел ми на езика Редактирано 15 Ноември, 2008 от Restless Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #8 Отговорено 15 Ноември, 2008 Пепел ти на езика я, знаеш ли колко ме е страх от такива природни стихии. Колкото до днешното земетресение: Според официални данни 4 по рихтер с епицентър южните квартали на софия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #9 Отговорено 15 Ноември, 2008 и при мен се усети доооостааааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tass 21 #10 Отговорено 15 Ноември, 2008 Колеги доста силно си го усетихме при нас в квартал "Илинден". Изхвърчахме като тапи с жената и детето на принудителна нощна разходка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #11 Отговорено 15 Ноември, 2008 Колкото до днешното земетресение: Според официални данни 4 по рихтер с епицентър южните квартали на софия. Стига бе... не е възможно да е бил толкова близо епицентърът - все си мисля, че е извън София! При мен доста силно се усети, но все пак съм на трети етаж... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #12 Отговорено 15 Ноември, 2008 Абе усети си се доста неприятно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dj_freak 38 #13 Отговорено 15 Ноември, 2008 В Изгрев направо си тресна добре въпреки че съм на 5 етаж, а си представям тези на 18-я Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #14 Отговорено 15 Ноември, 2008 Баш си беше под София.Ако беше от страни щяхме да се люляме.. сега подскочихме Имаше такова със същия епицентър преди 2-3 години. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #15 Отговорено 15 Ноември, 2008 http://news.ibox.bg/news/id_102380172Живея в Борово, казаха, че епицентъра бил под южния парк. Ма там е американското посолство, кой знае тия плъхове по тунелите с кво са ги гърмели... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #16 Отговорено 15 Ноември, 2008 Бях в едно заведение, и като се разлюля... всичко всичко замлъкна...Даже ми се стори че и музиката спря. Бях до аквариум пълен с рибки....та не се знае какво можеше да ми се случи.... Добре че всичко се размина само с толкова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #17 Отговорено 15 Ноември, 2008 Аз преди малко се върнах от кафенце и да ви кажа в Елин Пелин поне нищо не се усети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xtuners 8 #18 Отговорено 15 Ноември, 2008 Живея във Владая. Усети се много лек трус за около 2-3 секунди. Всички говорят за земетресение, което при нас не се усети ( за радост ) .. колко време продължи труса при вас? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #19 Отговорено 15 Ноември, 2008 2-3 сек. на 5-тия етаж в Слатина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #20 Отговорено 15 Ноември, 2008 (Редактирано) В Люлин бая се усети. Макар и на втория етаж да живея както си лежах на леглото и то подскочи. Не ми се мисли тези по високите етажи как са го преживяли. Редактирано 15 Ноември, 2008 от NIO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #21 Отговорено 15 Ноември, 2008 Абе мани...тука в селото,така де...градЪТ си беше стабилно.Тамън си спинках тогава, и се стреснах яко от трусЪТ обаче нали сънен и продължих да си нунам.След като станах,жената ми каза че имало земетресение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #22 Отговорено 15 Ноември, 2008 На Пирогов друсна яко, и се чу силно бумтене, баща ми си мислеше, че пак е взрив задари шума. Монитора ми е кинескоп и щеше да падне от бюрото. А аз - пълен гипс . Бе голям купон, паниката беше на 8, веднага засвятка чата, зазвъняха телефони... страшен хаос ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #23 Отговорено 16 Ноември, 2008 нещо мамата си е... с тея друсаници бе в 7:03мин. с магнитут от 3.5 имаше сабуждане по домувете ало шопите да си събираме багажите , бензин в ХОНДЕЛИТЕ и готови за старт ако има още едно , няма да се прибера скоро на 8-мия етаж си е тръпка а за тея дето са по на високо неискам и да знам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dangler 1 #24 Отговорено 16 Ноември, 2008 (Редактирано) Живея във Владая. Усети се много лек трус за около 2-3 секунди. Всички говорят за земетресение, което при нас не се усети ( за радост ) .. колко време продължи труса при вас?Същата работа беше и при мененещо мамата си е... с тея друсаници бе в 7:03мин. с магнитут от 3.5 имаше сабуждане по домувете ало шопите да си събираме багажите , бензин в ХОНДЕЛИТЕ и готови за старт ако има още едно , няма да се прибера скоро на 8-мия етаж си е тръпка а за тея дето са по на високо неискам и да знамЕ ако е верно нищо не съм усетил Редактирано 16 Ноември, 2008 от Dangler Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dantes 1 #25 Отговорено 16 Ноември, 2008 Усети си се доста силно вкъщи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #26 Отговорено 16 Ноември, 2008 Мда, и сутрешното го усетих но сравнително по-леко. То е в резултат на наместването и промените от първото. Да се надяваме, че повече няма да има... или по-скоро се чудя... както каза колегата от първите постове, София е сеизмична зона и се очаква стабилно земетресение с магнитут 7-8 рихтер, тъй като през последните години не е имало голямо земетресение тук, а е отчетено, че през 100 години трябва да има... последното е преди 107-8... таа се чудя дали не е по-добре 10 малки, от колкото едно голямо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enviro 0 #27 Отговорено 16 Ноември, 2008 Ето едно сайтче което дадоха в тунинг.бг Там е дадено подробно ми се струва.http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=list Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 928 #28 Отговорено 16 Ноември, 2008 По-добре няколко слаби,да освободи натрупаното напрежение, отколкото едно силно около 6/7 по Рихтер,че тогава бог да ни е на помощ в скапаната държава......Дано се размине леко..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #29 Отговорено 16 Ноември, 2008 Тръпката е прекалено здухваща е така да видиш , как просто си нищо и няма какво да направиш ПРИРОДАТА няма кой да я спре то рано или късно земята и нас ще ни исчисти , както вискичи други създания преди това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dantes 1 #30 Отговорено 17 Ноември, 2008 Най-сдухващото е че човечеството си го заслужава за разлика от тези преди това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skotie 1 #31 Отговорено 17 Ноември, 2008 http://www.dnes.bg/article.php?id=60970дано се освободи натрупаното напрежение и не ни тресне 7 или нагоре, защото ще си измрем като пилци в кланица.Сглобките на панелките вече надали стават за нещо, пък и никой не го ебе да ги сенират и през фугите си влиза вода и сглобките си ръждясват... и никой не може да ме убеди, че новото строителство е качествено.Котарака ми усети, че иде нещо лошо в събота вечер. Стана един любвеобилен и почна да се вре в мене и да ми мърка, което си беше супер подозрително, като го знам какъв див звяр е и колко нетипично е това за него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #32 Отговорено 17 Ноември, 2008 Същото и с моята котка и кучето Да се надяваме, че почвата ще се намести с по-малки трусове до 4-5 по Рихтер и да ни се размине по-сериозно клатене. Стискаме палци всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #33 Отговорено 18 Ноември, 2008 Опа пак ни поразклати преди минути ужас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #34 Отговорено 18 Ноември, 2008 Този път аз не усетих, ама ми казаха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 928 #35 Отговорено 18 Ноември, 2008 Котарака ми усети, че иде нещо лошо в събота вечер. Стана един любвеобилен и почна да се вре в мене и да ми мърка, което си беше супер подозрително, като го знам какъв див звяр е и колко нетипично е това за него.А моя котак спеше като пън и само се услуша и почна да ми ръжи, щото скочих набързо от леглото и му развалих рахата. А разправят,че животните усещат,на втория трус изобщо не мръдна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #36 Отговорено 24 Май, 2009 Хайде да ни е честито новото земетресение.На първия етаж в Редута доста силно се усети, ама беше за кратко. Вие усетихте ли го?http://dnes.dir.bg/2009/05/24/news4499640.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #37 Отговорено 24 Май, 2009 Хайде да ни е честито новото земетресение.На първия етаж в Редута доста силно се усети, ама беше за кратко. Вие усетихте ли го?http://dnes.dir.bg/2009/05/24/news4499640.htmlО да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове