PHOTOCH 0 #1 Публикувано 11 Ноември, 2008 Мисля да си сложа парктроник.Мнения и впечатления за марка, модел и сервиз, който прави тези монтажи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 12 Ноември, 2008 колега, защо пускаш 2ра тема като никой не ти отговори в първата. Китайските парктроници са отвратителни и не вършат никаква работа. Тези с камера са най добри но са много скъпи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EAGLE EYE 0 #3 Отговорено 12 Ноември, 2008 (Редактирано) не съм съгласен колега! Китайските парктроници са евтини и имат различни нива на качество! Аз лично си купих парктроник за 120 лв, с индикация в огледалото и с звуков индикатор и съм МНОГО доволен вече една година!Много е прецизен и работи безотказно! ФАКТ!Колегата ако има интерес 0878373011 -Димо се казва момчето и не вкарва боклуци от китай!Не всичко китайско е боклук! Редактирано 12 Ноември, 2008 от EAGLE EYE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #4 Отговорено 12 Ноември, 2008 а пък аз преди година и половина си лепнах на бронята (с двойно залепващо) от най-простите - 2 датчика, пищене (нивата са 1.20, 0-60 и 0.20 ако не се лъжа)Оказа се че ми е напълно достатъчно и върши отлична работа. Сигурен съм че има хора можещи да паркират седан и със затворени очи, но аз имах нужда от помощ - и се оказа че от камери няма нужда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 12 Ноември, 2008 колега аз бях взел от 160лв с 4 отзад и 2 отпред. При 40см. почваше да пищи все едно е на 5см. Аз на 40см мога да си паркирам и без парктроник. Моя беше с отделен дисплей който след 3 месеца лятотот пластмасата му се прецаката от слънцето и не стааше за нищо. Абе явно зависи от това как си с паркирането и какъв парктроник ще си купиш. Аз не бих си дал парите отново. Реално и когато го взех пак не ми трябваше... А пък ако решиш да го махаш трябва да си лепиш бронята... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #6 Отговорено 14 Ноември, 2008 Това разстояние на което да пищи се опраделя от дължината на вълната на сигналите които мяташ през инфрачервените сензори на парктроника...въпреки всичко китайците може да са направили възможност за калибровка чрез атенюация...аз бих отворил кутията на твоя парктроник за да видя дали няма някой тример за промяна на праговото напрежение на включване...и може и да стане финно д асе направи да пищи при по късо разстояние а не при половин метър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #7 Отговорено 14 Ноември, 2008 Незнам зазщо, но аз си мисля, че парктроникът представля устройство мерещо разстоянието м/у два автомобила и след това самопаркирващо автомобила в така да се каже софийски гараж. А пък това за което вие говорите според мен няма нищо общо с парктроник ами си е просто некви датчици които ги има всеки един нов автомобил, предопреждаващи за разстояние. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #8 Отговорено 14 Ноември, 2008 после нагласяш автопилота и колата си отива сама в къщи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #9 Отговорено 14 Ноември, 2008 Абсолютно вярно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове