Jump to content
Shorty17

Кой от форума кара хонда црх 1 генерация

Recommended Posts

кои от този форум кара 1 генерация от така известната хонда искам да го по разпитам за някои неща и за частите акак стоят цените от каде ги поръчва и така нататъка :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз имам :D чарколяци си намирам от ударени коли по обявите :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а да ти се намира нещо за продан садинителче помпа бензинова стопове габарити :whistle: брони?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако те интересуват само цените, почти като на 2-ра генерация и сивик 4-та генерация са :starwars: А части по магазините, оригинални почти само с поръчка от чужбина, ламарини и интериор по моргите :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

интересува ме не оригинални ми опотребявани части за црх съединител по точно помпа бензинова и така нататъка и заради това питам дали има някаде някоя морага за хонда само :starwars:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма морга за хонда само, или поне не точно таква каквато ти трябва на теб :starwars:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И моя картинг единия е 1-ва ген.Относно частите не мога да ти кажа нищо определено.Зависи какво ти трябва.Или поръчка от чужбина или по моргите и обяви в нет-а за коли които се продават на части.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма морга за хонда само, или поне не точно таква каквато ти трябва на теб :)

Малко офф-топик:Има морга само за хонда намира се във Варна :P обаче до колкото знам няма там ЦРХ 1г, има ЦРХ 2г и 4г сивик но ако е само за помпата мисля че от црх 2г ще свърши работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Wywern точно тази морга имах предвид, но няма да му помогне за всичко което иска колегата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

лоша работа ако някои в форума има нещо за 1 рва генерация да се обажда :) че мно трудно се намират части за нея :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

лоша работа ако някои в форума има нещо за 1 рва генерация да се обажда :hondarulez: че мно трудно се намират части за нея :angry:

Аз имам части за двиг. EW2 , но бенз. помпа няма да стане единствено защото мойта е механична(за карбуратор).Всичко друго е еднакво.Ако имаш нужда от нещо друго казвай.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз сложих на сивика 3г.( Црх 1г.) бензинова помпа от вектра 2.0-16 клапана, на големина е колкото оригиналната на хондата и си влиза на оригиналното място ,малко се преправят маркучите и си готов. Сложих си нова помпа за 80 лв. и в момента нямам грижи.

Редактирано от BOSS`HOGG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ........просто гледам да помогна , защото имах същия проблем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До колкото се ориентирам, ако е този за който си мисля ... пича май е от Плевен. :hondarulez:Краси, вече имаш съвет за горивната помпа - все някой ще обади и за съединителя, и го подкарвай вече тоя дзвер. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ........просто гледам да помогна , защото имах същия проблем

и аз чух това че става ама вече си намерих оригинална сега проблема е съединителче :( мерси за инфото :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До колкото се ориентирам, ако е този за който си мисля ... пича май е от Плевен. :(Краси, вече имаш съвет за горивната помпа - все някой ще обади и за съединителя, и го подкарвай вече тоя дзвер. :(

а ти кои си маи си учил с мен в едно училище така като ти гледам снимката :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...