GeFi's Garage 280 #1 Публикувано 9 Ноември, 2008 Такаааааа , смених аз барабаните с дискове , намерих жила(Благодаря Драго) и сега ръчната УЖ като е настроена , кове само дясното колело , лявото не заковава а леко превърта , дигам задницата дърпам ръчната , мъча се да ги въртя не помръдват , карам колата бам ръчната и само дясното кове А ся де , тия дискове отзаде нещо регулират ли се какво се прави , до лоста на ръчната от кадето е настройката съм си го направил всичко както трябва , дърпам на 1 зъб натягам , пускам гледам дали се въртят свободно и таканататака .... ЩО Е ТО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zapry 0 #2 Отговорено 9 Ноември, 2008 Имах същия проблем, неможех сам да се оправя и ходих при един майстор - та той ги регулира. Зад барабаните се натяга някакво болтче става за 10 минути, само да знаеш какво да правиш.Успех, не е трудно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #3 Отговорено 9 Ноември, 2008 Явно не се изразявам достатачно ясно , МИНАХ ОТ БАРАБАНИ НА ДИСКОВЕ!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #4 Отговорено 9 Ноември, 2008 aaa ... един въпрос имам - гумите отзад случайно да са ти различни ? на мен ми се е случвало това но на друга кола. абсолютно еднакви 5 гуми имах, едната ми беше резервна. карах ги около 1 година и спуках една от задните. сложих резервната, която е абсолютно същата и като марка и като модел, но просто не искаше да блокира бях се панирал, викам айде отиде ми дрифт-а ... пък беше служебна кола и не ми се даваха пари за сервиз. както и да е, като си сложих старата гума, всичко си дойде на мястото. смени местата на гумите и тествай. а случайно да не иска да ти блокира лявата задна гума ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 9 Ноември, 2008 (Редактирано) ти раздвижи ли апаратите? да не се е прецакал механизъма на ръчната и да не затяга до край... Редактирано 9 Ноември, 2008 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #6 Отговорено 9 Ноември, 2008 Гумите са еднакви , да задна лява не ми блокира , като имам време ще пробвам да ги разменя Апаратите са си раздвижени(ако разбирам правилно какво ме питаш) карам с тях вече почти месец Какво може да му се е прецакало на тоя механизъм ? Пък и нали казвам , като дигна колата и опъна ръчната и се мъча с ключ да въртя гумата не мърда пък ако ще и да скачам отгоре и ..... обаче явно натоварването е доста по голямо като се движи и .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #7 Отговорено 10 Ноември, 2008 Някой нещо ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #8 Отговорено 11 Ноември, 2008 Без да съм бутал нищо от днеска и лампичката за ръчната почна да светва от време на време докато си карам ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове