atoma 995 #1 Публикувано 7 Ноември, 2008 Честит Имен ден на всички Архенгел-Михаил-овци да сте живи и здрави и да почерпите по случая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
нищо 0 #2 Отговорено 8 Ноември, 2008 Честит имен ден и от мен на всички именници!Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wierdo 1 #3 Отговорено 8 Ноември, 2008 Честито и на Михаиловците и на Ангеловците и на всички останали, които празнуват Специален поздрав за Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a4oTo 1 #4 Отговорено 8 Ноември, 2008 Благодаряяяяяяяяяяяя ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #5 Отговорено 8 Ноември, 2008 Айде и аз да "отперна" с Честит Имен Ден всички дето празнуват днес.Много здраве,щастие,любов,пиение и Москвичи .Базикам се бе,марката е единственна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jikata 0 #6 Отговорено 8 Ноември, 2008 Живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev 0 #7 Отговорено 8 Ноември, 2008 Честито и от мен живи и здрави и добре да се почерпи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mischaiko 2 #8 Отговорено 8 Ноември, 2008 Честит Имен ден на всички Архенгел-Михаил-овци да сте живи и здрави и да почерпите по случая благодаря,мерси за пожеланията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #9 Отговорено 8 Ноември, 2008 Мерси и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #10 Отговорено 8 Ноември, 2008 Всичко най-хубаво желая на всички именници и именнички :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове