Jump to content
Guest DeLSoL

Шестима арестувани на

Recommended Posts

мани мани... откачиха тея полицайчетата :plane: на бояна направиха шоуто , ама в "ПЛД" си е било баш мазало :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Полицаите не хващат когото трябва,а отчитат дейност.Може да има и наградени за тази "спец" акция.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снощи по новините даваха репортаж. Видяхте ли с какъв автомобил правиха демонстрация на гонка репортерите? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не са глупави репортерите, имат си много ясна представа кои са най-добрите машини :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atoma

Знаят какво да карат журналистчетата. :hondarulez: а иначе ушев само си намира с какво да се занимава но не и да хваща някой за който всички знаят с какво се занимава. Поне така мисля аз.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov

че хващат само дребните, хващат ги.ама не мога да оставят някви "рейсъри" да си правят шоуто за сметка на някой или нещо.има си обозначени места за тази дейност и те трябва да се спазват.който не му харесва, тва е положението.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър

Знаят какво да карат журналистчетата. :chicken:

...днес видях една Хонда Сивик 7 ген. на Нова ТВ в Русе с големи лепенки с логото на телевизията ;) ...иначе за гонките е ясно,че щом са незаконни ще се наказва то е много лесно да се влезе по Форумите и да се прочете къде се провеждат и ;) ,остава и като на филма Бързи и Яростни да те подгонят и да ти забучат оная джаджа с ток ли беше в колата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е те полицайте да отчетатът дейност е. Що да хващат пласиори те хората си плащат. Ако и авто манияците си плащаха и тех нема да ги закачат.А сто се отнасиа до онес неща дет ги забиват в колите тука най-много с камани да те замерват полицаите :chicken: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има си обозначени места :) . И колко са тези места на брой, и колко е наема за 1 час на едно такова "обозначено място".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е какво пък толкова, хората излязли да разпилят малко гуми, да се порадват на лъскава ламарина и рев на яки кюнци а Ушаците зор да преебат всичко :confused: То вярно, че на тези збирки почти не се спазват мерки за безопасност ама пък до колкото знам не е имало някви сакатлъци :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сакатлъци е имало, но всеки сам решава какъв е риска да седи близо до екшъна!!! Аз лино не седя мн. близо понеже сякаква измет ходи на такива места и не можеш да си сигурен дали няма да те отнесат докато си правиш забавното :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако така се активизираха и за наистина големите проблеми, щяхме да се страхотна държава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако така се активизираха и за наистина големите проблеми, щяхме да се страхотна държава

Нещо подобно щях да кажа и аз.Това ли е най-големия проблем на България :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър

...ми те полицаите не са виновни просто си изпълняват задълженията много от тях и то доста добре!!!.Виновни са управниците,началниците им и съдиите които пускат престъпниците за пари

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това са си хора без работа :rolleyes: :rolleyes: Май май само се чудят как да отбият номера и да отчетат дейност!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми се вярва тези полицай да са отишли по собствена воля(а и те не решават)..... нали някой "ШЕФ" ги е пратил. За еб*н* са по-горе стоящите ...... ПОМЯРИ......... :rolleyes: :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...