kleni 17 #1 Публикувано 4 Ноември, 2008 Здравейте колеги,получава ми се едно леко засичане на педала на газта при нормално натискане.Жилото съм го проверил и ми се струва че е в оста на дросела.Имали някакъв начин да се смаже това чудо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 4 Ноември, 2008 провери на ръка как е дросела. ако се движи нормално значи е от жилото или педала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #3 Отговорено 4 Ноември, 2008 провери на ръка как е дросела. ако се движи нормално значи е от жилото или педала.Пробвах на ръка и ми се струва че засичанито е в самата ос на дросела.Няма луфтове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #4 Отговорено 4 Ноември, 2008 Ами разглабяй и виж къде опира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Orleto #5 Отговорено 5 Ноември, 2008 Я виж дали няма винт някакъв с който да и се определя хода (на дросела). Ако има навий, много малко докато се освободи. Това е мързеливия вариант. Другия е да отвориш клапата и да я почистиш, понеже може да е толкова мръсна гърловината, че като се затвори клапата, периферията и да опира в мазгоча Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове