Jump to content
ManiaK

Колектори, гърнета, регулируеми пружини и др.

Recommended Posts

Днес пристигнаха една част от тунинг инвентара ми :dry: след като имах малко проблеми с митницата най-накрая успях да ги освободя и да ги взема..... та ето за какво иде реч:

1. Спортен колектор 4 2 1 за Д-сериите на Сивик 5 ген. В комплект с гарнитурките!

цена: 220лв

Публикувано изображение Публикувано изображение

2. Спортно гърне 2бр. С двоен заглушител който може да се демонтира! Размерите ги виждате от снимките

цена: 90лв/бр

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

3. Спортни регулируеми пружини (Coilover) 2 комплекта за Сивик/ЦРХ/Делсол. Едни сини и едни червени....

цена: 160лв/к-т

4. Intake cold air sistem Комплект с две тръби за да може да се изведе филтъра в подкалниковото пространство и с всички маркучета и скобички за захващане и конусен филтър!

цена: 120лв

5. Не забравяйте и спортните колани темата на които е ето ТУК !!!

Публикувано изображение

Работя и с куриери!

тел: 0898417518 Митко

п.п. привилегировани ще са тези които звънят по телефона тъй като в извънработно време нямам интернет!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сините пружини и колектора - продадени!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jorski

Колега червените пружини и спортния филтър стават ли за Civic 6 ген 95-00 японка и каква е разликата спрямо фабричните?Мерси предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Percussive

Intake системата запазена :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest saaron

Червените пружини запазени - до 07.11.08 петък ! :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ще има ли нова доставка ...? интересувам се от колектора и oт coilover-ите :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ManiaK

двете гърнета и интейка също са продадени.... остана един комплект червени койловъри и колана!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

всичко е продадено! За тези които не успяха да се включат очаквайте другата седмица пак ....... новите пратки вече пътуват насам! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един колектор за мен ако може :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да не пускам нова тема за да задръствам форума ще използвам старата си такава..... сега видях че не е заключена :cool:Имам още един комплект колектори 4-2-1 пак е нов същия като снимките горе..... знам че на много хора обещах да звънна но си загубих телефона с всички контакти вътре! Превилигировани са тези които ползват телефон а не лични! Цена пак е 220лвА телефона за тези който са го забравили е 0898417518п.п. ако модераторите решат могат да изтрият мненията по-горе! Мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега можем ли да очакваме периодични доставки за тези дето по трудно си събират парите :cool::lol: :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега ще имаш ли пак Intake система ??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

шорт шифтър-и ще има ли, и на каква цена ще са горе-долу

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL

За шортшифтерите има голям интерес от доста колеги. Дори смятахме да се съберем за групова поръчка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз бих се закачил за колектор и интейк, но без филтър. Моля да кажеш дали ще внасяш. Ако внасяш да уточним подробностите на лични. Мерси.

Редактирано от Stefan Milev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега можем ли да очакваме периодични доставки за тези дето по трудно си събират парите :cool::lol::D

Ами... не мога да обещая че ще има още..... то в та'з криза... си е*ало майката :lol:

колега ще имаш ли пак Intake система ??

Ами в момента излизат Ractive излизат доста скъпо ако ги пусна на по-скъпо ще си помислите че спекулирам (набарах на едно място и сега преговаряме за цена за по големи количества) .... ама за момента застой

За шортшифтерите има голям интерес от доста колеги. Дори смятахме да се съберем за групова поръчка.

Ами знам какво става с груповите поръчки.... ако в момента предложа такова нещо ще има поне ..... 28 колеги които да се запишат, а като дойдат шортшифтерите ще си ги вземат веднага само шестима... други пет ще изчакат до края на седмицата за да вземата пари, а останалите няма въобще да се обадят!!! Патил съм си вече и за това не правя така! Ще проверя каква най добра цена мога да взема и при добро стечение на обстоятелствата може и да взема няколко! ;) Редактирано от ManiaK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми колега тогава парите предварително и ще е ОК. Обаче пък ти трябва да си 100 %.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL

Колегата е 101% точен само това мога да кажа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата е на 1000% сигурен,от ли4ен опит го казвам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все пак е от форума. Тук всички си обичаме марката. Колега, след като те почеткахме малко ще склониш ли на една поръчка? :rolleyes::rolleyes:

Редактирано от Stefan Milev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ManiaK исках дапопитам гърнетат колко са дълги от единият краи до другият .като има6 били измери и пиши .че си търся 2 да закупя че сам намислил нешто :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изкам пак да разясня защото ми затрупахте личните.... всичко е продадено, имам само един колектор 4-2-1! Просто използвах старата си тема за да не претрупваме форума!

А за шортшифтерите ще видим какво мога да направя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да.... до няколко дни трябва да са тук!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...