Jump to content
ManiaK

Колектори, гърнета, регулируеми пружини и др.

Recommended Posts

Днес пристигнаха една част от тунинг инвентара ми :dry: след като имах малко проблеми с митницата най-накрая успях да ги освободя и да ги взема..... та ето за какво иде реч:

1. Спортен колектор 4 2 1 за Д-сериите на Сивик 5 ген. В комплект с гарнитурките!

цена: 220лв

Публикувано изображение Публикувано изображение

2. Спортно гърне 2бр. С двоен заглушител който може да се демонтира! Размерите ги виждате от снимките

цена: 90лв/бр

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

3. Спортни регулируеми пружини (Coilover) 2 комплекта за Сивик/ЦРХ/Делсол. Едни сини и едни червени....

цена: 160лв/к-т

4. Intake cold air sistem Комплект с две тръби за да може да се изведе филтъра в подкалниковото пространство и с всички маркучета и скобички за захващане и конусен филтър!

цена: 120лв

5. Не забравяйте и спортните колани темата на които е ето ТУК !!!

Публикувано изображение

Работя и с куриери!

тел: 0898417518 Митко

п.п. привилегировани ще са тези които звънят по телефона тъй като в извънработно време нямам интернет!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сините пружини и колектора - продадени!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jorski

Колега червените пружини и спортния филтър стават ли за Civic 6 ген 95-00 японка и каква е разликата спрямо фабричните?Мерси предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Percussive

Intake системата запазена :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest saaron

Червените пружини запазени - до 07.11.08 петък ! :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ще има ли нова доставка ...? интересувам се от колектора и oт coilover-ите :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ManiaK

двете гърнета и интейка също са продадени.... остана един комплект червени койловъри и колана!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

всичко е продадено! За тези които не успяха да се включат очаквайте другата седмица пак ....... новите пратки вече пътуват насам! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един колектор за мен ако може :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да не пускам нова тема за да задръствам форума ще използвам старата си такава..... сега видях че не е заключена :cool:Имам още един комплект колектори 4-2-1 пак е нов същия като снимките горе..... знам че на много хора обещах да звънна но си загубих телефона с всички контакти вътре! Превилигировани са тези които ползват телефон а не лични! Цена пак е 220лвА телефона за тези който са го забравили е 0898417518п.п. ако модераторите решат могат да изтрият мненията по-горе! Мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега можем ли да очакваме периодични доставки за тези дето по трудно си събират парите :cool::lol: :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега ще имаш ли пак Intake система ??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

шорт шифтър-и ще има ли, и на каква цена ще са горе-долу

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL

За шортшифтерите има голям интерес от доста колеги. Дори смятахме да се съберем за групова поръчка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз бих се закачил за колектор и интейк, но без филтър. Моля да кажеш дали ще внасяш. Ако внасяш да уточним подробностите на лични. Мерси.

Редактирано от Stefan Milev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
  saveman написа:

колега можем ли да очакваме периодични доставки за тези дето по трудно си събират парите :cool::lol::D

Ами... не мога да обещая че ще има още..... то в та'з криза... си е*ало майката :lol:
  honda_stz написа:

колега ще имаш ли пак Intake система ??

Ами в момента излизат Ractive излизат доста скъпо ако ги пусна на по-скъпо ще си помислите че спекулирам (набарах на едно място и сега преговаряме за цена за по големи количества) .... ама за момента застой
  White`DeviL написа:

За шортшифтерите има голям интерес от доста колеги. Дори смятахме да се съберем за групова поръчка.

Ами знам какво става с груповите поръчки.... ако в момента предложа такова нещо ще има поне ..... 28 колеги които да се запишат, а като дойдат шортшифтерите ще си ги вземат веднага само шестима... други пет ще изчакат до края на седмицата за да вземата пари, а останалите няма въобще да се обадят!!! Патил съм си вече и за това не правя така! Ще проверя каква най добра цена мога да взема и при добро стечение на обстоятелствата може и да взема няколко! ;) Редактирано от ManiaK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми колега тогава парите предварително и ще е ОК. Обаче пък ти трябва да си 100 %.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL

Колегата е 101% точен само това мога да кажа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата е на 1000% сигурен,от ли4ен опит го казвам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все пак е от форума. Тук всички си обичаме марката. Колега, след като те почеткахме малко ще склониш ли на една поръчка? :rolleyes::rolleyes:

Редактирано от Stefan Milev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ManiaK исках дапопитам гърнетат колко са дълги от единият краи до другият .като има6 били измери и пиши .че си търся 2 да закупя че сам намислил нешто :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изкам пак да разясня защото ми затрупахте личните.... всичко е продадено, имам само един колектор 4-2-1! Просто използвах старата си тема за да не претрупваме форума!

А за шортшифтерите ще видим какво мога да направя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да.... до няколко дни трябва да са тук!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...