Guest Krelion #1 Публикувано 29 Октомври, 2008 (Редактирано) Айде честито приятелю жив и здрав прав и корав!Утре вечер идвам в Ямбол да ти честитя на крак! Редактирано 29 Октомври, 2008 от Krelion Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #2 Отговорено 29 Октомври, 2008 Голем да порастнеш и още мноооооооо хонди да караш , ама хонди без да изневеряваш Жив и здрав братле , Здраве преди всичко, другото ще ти го кажа тия дни на живо , че тука ме е страх да не чете женати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #3 Отговорено 29 Октомври, 2008 Честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #4 Отговорено 30 Октомври, 2008 Ба Бацкоооо ... жив и здраФ и кабриото да стане с надпис S2000 ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #5 Отговорено 30 Октомври, 2008 ЧЕСТИТО Бенджи и всичко най-най.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J&D 1 #6 Отговорено 30 Октомври, 2008 Честито градски.Здрав, прав и ...Успехи във всичко и чакам нови изненади. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #7 Отговорено 30 Октомври, 2008 Бенджиии, честит рожден ден! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J&D 1 #8 Отговорено 30 Октомври, 2008 Честито градски.Здрав, прав и ...Успехи във всичко и чакам нови изненади. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #9 Отговорено 30 Октомври, 2008 Жив и здрав пич Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #10 Отговорено 30 Октомври, 2008 Честитоооо като знам какви ще ти ги понапожелават... ти пожелавам да не те боли глава утре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #11 Отговорено 30 Октомври, 2008 Ч.Р.Д Бенджи, жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #12 Отговорено 30 Октомври, 2008 Жив ,здрав ,прав и кУравБени,много късмет, кинти и нова Хонда с надпис VTEC в гаража :) Внимавай с Пещерската,че боли глава после Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #13 Отговорено 30 Октомври, 2008 ЧРД !Здраве най-вече и само хубави неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #14 Отговорено 30 Октомври, 2008 Честит рожден ден и от нас да си жив и здрав и много успех в живота :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
annitka (Mugen Power) 1 #15 Отговорено 30 Октомври, 2008 Честити Рожден Ден! Да си жив и здрав, много щастие и късмет! И без да изневеряваш на жената и колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kleni #16 Отговорено 30 Октомври, 2008 Честито и от мен,бъди жив и здрав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #17 Отговорено 30 Октомври, 2008 ее порасна с още една година жив и здрав и от мене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Georgiev #18 Отговорено 30 Октомври, 2008 Честито и от мен жив и здрав ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #19 Отговорено 30 Октомври, 2008 честито Бенджи, да си жив и здрав и още много готини хонди да смениш ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plevelcho #20 Отговорено 30 Октомври, 2008 Честит рожден ден и от нас!Пожелаваме ти много здраве,щастие и много късмет.Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #21 Отговорено 30 Октомври, 2008 Честит Рожден Ден, Бенджи, много здраве и щастие и бързи Ходели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miHo 0 #22 Отговорено 30 Октомври, 2008 ЧРД брато да си жив и здрав...и много бързи японки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest plamoni #23 Отговорено 30 Октомври, 2008 ЧРД п.с. другото ще ти го кажа на ухо утре вечер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #24 Отговорено 30 Октомври, 2008 Много съм ви благодарен на всички и пожелянията да ви се връщат тъпкано.наздраве на всички ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #25 Отговорено 30 Октомври, 2008 (Редактирано) Хепи бърдей и от мен бенджи! Не те познавам лично, но от тук помирисвам че си пичага. Много здраве и щастие! Редактирано 30 Октомври, 2008 от Animal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #26 Отговорено 30 Октомври, 2008 ЧРД, жив и здрав, това наистина е най-важното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #27 Отговорено 31 Октомври, 2008 Честито Бенджи да си жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #28 Отговорено 31 Октомври, 2008 ЧРД БЕнджи-санвсе толкова ухилен и ненормален Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #29 Отговорено 31 Октомври, 2008 Честит рожден ден и от мен! Жив и здрав братче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Olmy #30 Отговорено 31 Октомври, 2008 Малко на патерица вече, но честит рожден ден и от мен Жив и здрав и наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nuddy #31 Отговорено 31 Октомври, 2008 айде и от мен честито, честито, честито ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GeFi #32 Отговорено 31 Октомври, 2008 Честито , жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове