atoma 995 #1 Публикувано 29 Октомври, 2008 Колеги аз хубо се регнах в форума но забравих да се похваля че вече съм горд собственик на Honda Civic. А ето и някоя и друга снимка не са с много хубаво качество но ....... важна е покупката Цък.. Цък отново.. И последно.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #2 Отговорено 29 Октомври, 2008 Честито добре дошъл в клуба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #3 Отговорено 29 Октомври, 2008 Честитооооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Lider-a #4 Отговорено 29 Октомври, 2008 Честито. Да ти е здрава, читава и с кеф да я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BatV 1 #5 Отговорено 29 Октомври, 2008 Хубавелка. Честито. Много безавариини км да и сложиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev 0 #6 Отговорено 29 Октомври, 2008 Честито голяма сладурана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #7 Отговорено 29 Октомври, 2008 Айде на седаните ) .. Добре дошъл в отбора приятел! Аз имам абсолютно същата Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krasen #8 Отговорено 3 Ноември, 2008 Тази количка не беше ли на срещата във Варна или се бъркам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivi44a 1 #9 Отговорено 3 Ноември, 2008 Честито седанчето е прекрасно с кеф да си го стопанисваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ganeca 2 #10 Отговорено 3 Ноември, 2008 Честито, колега, дълго и безаварийно каране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vladi_D 2 #11 Отговорено 6 Ноември, 2008 Да ти е честита колицата колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #12 Отговорено 6 Ноември, 2008 Благодаря на всички ви! Тази количка не беше ли на срещата във Варна или се бъркам?беше беше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #13 Отговорено 6 Ноември, 2008 Браво колега, чудесна е. Със здраве да си я караш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #14 Отговорено 6 Ноември, 2008 красота, красота.. честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #15 Отговорено 6 Ноември, 2008 Еми,айде честито,дълго и безаварийно каране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zaio_87 1 #16 Отговорено 6 Ноември, 2008 Ами да ти е честита колега! Да си я караш със здраве! :rolleyes: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #17 Отговорено 6 Ноември, 2008 Още едно бижу в короната на форума. Със здраве да си я караш и да си те радва, страхотен избор си направил с този Civic много слушат и много бягат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bartek 0 #18 Отговорено 7 Ноември, 2008 Честито колега. Колата си я бива, пожелавам ти безаварийно каране Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Coupe 0 #19 Отговорено 8 Ноември, 2008 голяма сладурана да ти е честита и много без авариини километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #20 Отговорено 9 Ноември, 2008 честитка страхотна е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milen_Sto 1 #21 Отговорено 11 Ноември, 2008 Честито за колата,екстра е!Много приятни моменти с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #22 Отговорено 12 Ноември, 2008 Честито и от мен,ама никой не попита с кой двигател двигател е? Д15Бзле Аз имам същата,само че сива Много готина количка,човек, на мен ми е и първа кола и съм влюбен отвсякъде...Ааа супер, току що ми до дойде идея да направя клуб - Sedan Rulezzz еее сега ще си го впиша под ника.Нека всеки да се присъедини към клуба,че купетата и хечовете преобладават.само незнам как да го направя някак официално.да направя тема ли незнам?Някой да пише, ако знае. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manqk 1 #23 Отговорено 15 Ноември, 2008 Честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
styv 0 #24 Отговорено 15 Ноември, 2008 Е, добре дошъл в клуба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #25 Отговорено 16 Ноември, 2008 Ааа супер, току що ми до дойде идея да направя клуб - Sedan Rulezzz еее сега ще си го впиша под ника.Нека всеки да се присъедини към клуба,че купетата и хечовете преобладават.само незнам как да го направя някак официално.да направя тема ли незнам?Някой да пише, ако знае.Ми айде верно да направиме някаква отделна тема Айде ти да си и автора, понеже "кой предложи - той заложи" ) Sedan Rulezzz .. )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове