Jump to content
tazzz

продавам сивик 1.3 5 ген. хеч

Recommended Posts

Колата е с проблем по запалването!Или е делко или е за ремонт на стартер!Колата си пали и си върви перфектно!Рейката е за ремонт!

Ъъъъъ....последно ?!? :hondarulez: Редактирано от kalmara

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега,имам впредвит,че колата си пали,но понякога се получава ефект все едно стискаш стартера с ръка!тоест осеща се всякаш стартера се върти по-трудно!Не съм сигурен,че проблема е от стартера,а според познат майстор може да е от делкото,да има някакъв луфт,защото това го прави само ако колата е загряла!А иначе двигателят като състояние си е пушка!Пали си от четвърт(НАЛИ ТУК ВЕЧЕ МЕ РАЗБРА КАКВО ИСКАМ ДА КАЖА)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бях пуснал тема със запитване за проблема с паленето!Единият отговор на лични и беше следниятда поясня - това е предаване на чужди думи, а не мое мнение не е заминал , но ти е тръгнал стартера - не може да докара достатъчна мощност и понеже ти е мнго голямо предварението двигателя стяга точно преди горна мъртва точка и стартера не мже да откине и да припали ... демек за ремонт на стартер си или ако си намериш здрав стар - още по-добре мнението е на лукчо-дано човека не се сърди,че ми цитирам мнението!Просто нямам време да се занимавам!В краен случай може с купувача да я закараме на елкон и аз да покрия разходите по реммонта!Но тогава цената няма да е "такава"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

снимки на колата

предварително се извининявам за лошото качество на снимките,ама с покета ми толкова

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от sunny

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ето още от това лято хем да споделя голямата си радост :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стартер, жмартер ... Каква е цената на петураната? 10 лева са си ебавка, ако ще я продаваш дай истинска цена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...