Jump to content
Barsy

Ангелски Очи

Recommended Posts

Става ли ел системата на фаровете на 5 ген хеч,на ангелски очи,има ли възможност за монтаж?благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има, но ако потърсиш ще откриеш че всички сложили такива фарове се оплакват че са красиви, но не светят добре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЕЛ.системата не става,а фаровете освен,че са красиви светят в пъти по добре от оригиналните,само да не случиш на боклуци!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моята е с кристални фарове и преди да ги настроят компитентните лица,светиха на никъде :fun: ...така че,зависи много и от това :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще я видим тази работа.....ьмпоръчах си от УСА...още ги чакам да дойдат,надявам се да светят и мърдат с ел-а:fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма да мърдат. Нито едни китайски фарове нямат ел механизъм.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stancho

колега аз съм с тези от аватара и трябва да ти кажа че наистина светят в пъти по-добре от оригиналните минастройката наистина е ръчна и мисля че неможе да стане ел.но пък за сметка на това много лесно се настройват и правят ясна черта като фар на чисто нова коламоже и късмет да съм имал и да съм уцелил хубави, но ако ще и 500лв да бяха пак щяха да си заслужават !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои светят .. други не ... ако уцелиш ментаци .. ръгай един ксенон на късите и си ОК !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези ги поръчах от И-Бей в УСА,един приател ги плати - 67 $.За да ги получи на адреса си в Америка трябваше да плаща още 50 $, после ги изпрати до България и там плати още 62 $....но не свършваме до тук...в България решиха да ги обмитяват и ми взеха още 115 лева заедно с пощенски разходи, такси и други бг простотии...та така стигнах сумата от 200 Евро!!!Все още не са дошли при мен в Гърция :( и като дойдат да не се окаже че и не стават :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eдно причтелче има такива, наистина са красива ама като седна да се возя и наистина несветят добре, а до колкото за ел-а незнам и тои мисля че иска6е ама така и не се е опитвал да ги прави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз на скоро си сложих ангели предпочетох тях пред това да дам парите да си платя актовете и да си зема книжката но чесно казано несум много доволен за светене са по добре от оригиналните но нешто не паснаха така както трябваше оригиналните псват като дупе в цукало а тези незнам дали аз така си мисла че не6то неса много добре но наистина са мноо готини и ел.регулажа ти отпада като функциа след като ги монтираш штото ангелите са с лупи и то отделни къси и дълги а нали ела ти смениа позицият на рефлектора поне така ми обясниха ел.мисторите и нямало как да има ел.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...