robaina 0 #1 Публикувано 25 Октомври, 2008 Човекът моли за помощ. Съвсем е извън телефоните но ако имате възможност съдействайте за откриването на тоя изрод (обръщението е към Пловдивчани). http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=111...asc&start=0 P.S.- Моля Модераторите да направят тази тема важна. Все пак за човешки живот иде реч. И да не дава Господ на никого да се случва това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #2 Отговорено 25 Октомври, 2008 на скоро имаше такъв случай в моя квартал. не успяха да открият извършителя ... дано тая практика не се повтори и в тоя случай. струва ми се че ще е добре нещо ако може да се направи по телевизията или по радиото, защото не всеки ползва интернет. дано да го намериш и да си получи заслуженото. макар че и той сигурно не е искал така да стане, ама какво да се прави. трябва да си понесе последствията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #3 Отговорено 27 Октомври, 2008 Ужас от такива смотряци страдат много невинни хорица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #4 Отговорено 27 Октомври, 2008 И да го намерят, това няма да помогне на жената да се възстанови по бързо. Трябва да се кара по бавно и със допустима скорост. така биха намалели такива случаи. Дано жената се оправи, пък другото... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Icono 0 #5 Отговорено 27 Октомври, 2008 и трезви най вече колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #6 Отговорено 27 Октомври, 2008 (Редактирано) Много лошо , дано жената по скоро да се оправимежду другото има много шофиори който пресичат/трагват на червено . Мен един ме нацова щото щеше да ме бласне а аз не бях виновен . Тоя беще дал мигач че ще свива на ляво и аз се оглеждам от доло не идва кола и си вървя с мисълта че ще си завива и хоп едни спирачки пред мен и почва "тапак , майкати да ... " Сори за Офа Редактирано 27 Октомври, 2008 от X A X O Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o #7 Отговорено 27 Октомври, 2008 Хора,дано майката на колегата се оправи.Господ-здраве да и дава.Иначе не мога да помогна,не живея в близост до квартала.Хората,които живеят в Тракия може и да чуят нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове