JK_HONDA 58 #1 Публикувано 20 Октомври, 2008 (Редактирано) Колеги не се сетих да сложа снимка утре ще снимам колата.Колко вата трябва да са крушки аз някаде бях се за4ел 4е е 55w(12v)нормална или се лъжа Доста тъпо обясних ,но отскоро имам колата и как се процедира при демонтажа на изгорялата крушка и монтажа на новата и кое е най-добре да изпозлвам като марка и мисля (сигорен сам ) 4е съм с крушки Х4 колата е 6 генерация агли4анка благодаря предварително на всики Редактирано 20 Октомври, 2008 от m@ni@k@9111 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #2 Отговорено 20 Октомври, 2008 Колеги не се сетих да сложа снимка утре ще снимам колко вата трябва да са крушки аз някаде бях се за4ел 4е е 55w(12v)нормална или се лажаДоста тапо обясних ,но отскоро имам колата и как се процедира при демонтажа на изгорялата крушка и монтажа на новата и кое е най добре да изпозлвам като марка и мисля (сигорен сам ) 4е сам с крушки Х4 благодаря предварително на всики Браво.Хем граматически издържано,хем ясно като казус.Успех с разрешаването на проблема.(м/у другото........ какъв е?) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #3 Отговорено 20 Октомври, 2008 (Редактирано) това верно мойто е за подигравка мале що сам толкоЗ неграмотен :P Редактирано 20 Октомври, 2008 от m@ni@k@9111 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 20 Октомври, 2008 (Редактирано) аз като една видна врачка ще пробвам да помогна: "На колегата са му изгуляли късите светлини на левия фар. Въпроса му е : Колко вата трябва да са крушките и каква марка да си взема? Как се сменят? " отговор: 55/60 W H4, марка каквато си харесаш, сменят се лесно-махаш буксата отзад, след това гумения тампон , има една закопчалка махаш и нея и си готов п.п. Факса пристигна благодарения на Мт*л Редактирано 20 Октомври, 2008 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #5 Отговорено 20 Октомври, 2008 аз като една видна врачка ще пробвам да помогна: "На колегата са му изгуляли късите светлини на левия фар. Въпроса му е : Колко вата трябва да са крушките и каква марка да си взема? Как се сменят? " отговор: 55/60 W H4, марка каквато си харесаш, сменят се лесно-махаш буксата отзад, след това гумения тампон , има една закопчалка махаш и нея и си готов п.п. Факса пристигна благодарения на Мт*л Явно освен Модератори имаме нужда и от Преводачи.Терористе,...ЕвалаНямаше как да разберем за проблема иначе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #6 Отговорено 20 Октомври, 2008 (Редактирано) аз като една видна врачка ще пробвам да помогна: "На колегата са му изгуляли късите светлини на левия фар. Въпроса му е : Колко вата трябва да са крушките и каква марка да си взема? Как се сменят? " отговор: 55/60 W H4, марка каквато си харесаш, сменят се лесно-махаш буксата отзад, след това гумения тампон , има една закопчалка махаш и нея и си готов п.п. Факса пристигна благодарения на Мт*л :PЯвно освен Модератори имаме нужда и от Преводачи.Терористе,...ЕвалаНямаше как да разберем за проблема иначе.Брато изтривай темата да не направя друга няква такава изцепка 4е сам за смехИ все пак ви благодаря Редактирано 20 Октомври, 2008 от m@ni@k@9111 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #7 Отговорено 20 Октомври, 2008 И все пак ви благодаря за нищо, на ли целта е всеки да помага с каквото може Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове