Jump to content

Recommended Posts

Колеги не се сетих да сложа снимка утре ще снимам колата.Колко вата трябва да са крушки аз някаде бях се за4ел 4е е 55w(12v)нормална или се лъжа Доста тъпо обясних ,но отскоро имам колата и как се процедира при демонтажа на изгорялата крушка и монтажа на новата и кое е най-добре да изпозлвам като марка и мисля (сигорен сам ) 4е съм с крушки Х4 колата е 6 генерация агли4анка :rolleyes: благодаря предварително на всики :D

Редактирано от m@ni@k@9111

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги не се сетих да сложа снимка утре ще снимам колко вата трябва да са крушки аз някаде бях се за4ел 4е е 55w(12v)нормална или се лажаДоста тапо обясних ,но отскоро имам колата и как се процедира при демонтажа на изгорялата крушка и монтажа на новата и кое е най добре да изпозлвам като марка и мисля (сигорен сам ) 4е сам с крушки Х4 :rolleyes: благодаря предварително на всики :D

Браво.Хем граматически издържано,хем ясно като казус.Успех с разрешаването на проблема.(м/у другото........ какъв е?)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това верно мойто е за подигравка мале що сам толкоЗ неграмотен :rolleyes::D:P :P :P

Редактирано от m@ni@k@9111

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз като една видна врачка ще пробвам да помогна: "На колегата са му изгуляли късите светлини на левия фар. Въпроса му е : Колко вата трябва да са крушките и каква марка да си взема? Как се сменят? " отговор: 55/60 W H4, марка каквато си харесаш, сменят се лесно-махаш буксата отзад, след това гумения тампон , има една закопчалка махаш и нея и си готов :rolleyes: п.п. Факса пристигна благодарения на Мт*л :D:P

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

аз като една видна врачка ще пробвам да помогна: "На колегата са му изгуляли късите светлини на левия фар. Въпроса му е : Колко вата трябва да са крушките и каква марка да си взема? Как се сменят? " отговор: 55/60 W H4, марка каквато си харесаш, сменят се лесно-махаш буксата отзад, след това гумения тампон , има една закопчалка махаш и нея и си готов :rolleyes: п.п. Факса пристигна благодарения на Мт*л :D:P

Явно освен Модератори имаме нужда и от Преводачи.Терористе,...Евала:PНямаше как да разберем за проблема иначе.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз като една видна врачка ще пробвам да помогна: "На колегата са му изгуляли късите светлини на левия фар. Въпроса му е : Колко вата трябва да са крушките и каква марка да си взема? Как се сменят? " отговор: 55/60 W H4, марка каквато си харесаш, сменят се лесно-махаш буксата отзад, след това гумения тампон , има една закопчалка махаш и нея и си готов :rolleyes: п.п. Факса пристигна благодарения на Мт*л :P :P

Явно освен Модератори имаме нужда и от Преводачи.Терористе,...Евала:DНямаше как да разберем за проблема иначе.
Брато изтривай темата да не направя друга няква такава изцепка 4е сам за смехИ все пак ви благодаря :P Редактирано от m@ni@k@9111

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И все пак ви благодаря :rolleyes:

за нищо, на ли целта е всеки да помага с каквото може :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found