pitbuls 21 #1 Публикувано 20 Октомври, 2008 ми виж си термостата,може да остава отворен и като трагнеш изван града да пада рязко температурата.датчика на перката пуска ли се когато трябва.няма кво да е,или датчик или термостат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksana_86 1 #2 Отговорено 20 Октомври, 2008 Датчика на перката се пуска даммм.Ония ден я оствих запалена пред блока и следях за това.Почна да вдига температура,датчика за перката се включи и като си свали температурата перката спря.Явно е от термостата....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #3 Отговорено 20 Октомври, 2008 Като пускаш по инерция,ако ти пада стрелката си за термостат 100% Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksana_86 1 #4 Отговорено 20 Октомври, 2008 Много благодаря на колегите,които се отзоваха с отговорите......при първа възможност отивам и сменям термостата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #5 Отговорено 20 Октомври, 2008 (Редактирано) ми виж си термостата,може да остава отворен и като трагнеш изван града да пада рязко температурата.датчика на перката пуска ли се когато трябва.няма кво да е,или датчик или термостат.и ако е датчик как точно ще му падне температурата ако му работи термостата ? Сменяй термостата и си решаваш проблема. И термостата невклюва и изключва, а се отваря и затваря п.п. policeman има случай когато и при здрав термостат пада температурата - ако си набочил парното на 6 и си по инерция Редактирано 20 Октомври, 2008 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Icono 0 #6 Отговорено 20 Октомври, 2008 добре де...след като до 3-та всичко е нормолно,как може термостата да прави проблем само на 4-та и 5-та!?...малко ми е странно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Icono #7 Отговорено 20 Октомври, 2008 ...мда,напълно колега.просто си разсъждавам с вас и се чудя възможна някаква друга причина! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #8 Отговорено 20 Октомври, 2008 еми няма Като се застуди времето и се почват такива теми. Според теб лятото защо ги няма ? в момента от 10 теми 3 са за термостат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksana_86 1 #9 Отговорено 20 Октомври, 2008 еми няма Като се застуди времето и се почват такива теми. Според теб лятото защо ги няма ? в момента от 10 теми 3 са за термостат Абсолютно си прав колега.....лятото не ми е правила такива номера,преди 2 седмици започна.Вече съм на 100% сигурен че е термостат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #10 Отговорено 20 Октомври, 2008 (Редактирано) ми виж си термостата,може да остава отворен и като трагнеш изван града да пада рязко температурата.датчика на перката пуска ли се когато трябва.няма кво да е,или датчик или термостат.и ако е датчик как точно ще му падне температурата ако му работи термостата ? Сменяй термостата и си решаваш проблема. И термостата невклюва и изключва, а се отваря и затваря п.п. policeman има случай когато и при здрав термостат пада температурата - ако си набочил парното на 6 и си по инерция колега,маи и аз сам написал същото.че термостата отваря,а не включва!ще се учим да четеме маи. а ако на човека му се пуска перката по рано от колкото трябва,или си стои пусната(и такав случаи сам виждал)дали няма пак да му пада температурата,а? Редактирано 20 Октомври, 2008 от pitbuls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #11 Отговорено 20 Октомври, 2008 (Редактирано) колега,маи и аз сам написал същото.че термостата отваря,а не включва!ще се учим да четеме маи. а ако на човека му се пуска перката по рано от колкото трябва,или си стои пусната(и такав случаи сам виждал)дали няма пак да му пада температурата,а? ами наистина трябва поне да четеш темите преди да даваш "компетентни мнения" . Това за включването и изключването беше за колегата, който е пуснал темата. А относно за перката: НЯМАМ КОМЕНТАР ПО СЛУЧАЯ явно си и технически неграмотен. Редактирано 20 Октомври, 2008 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksana_86 1 #12 Отговорено 20 Октомври, 2008 teror1sta мерси за поправката......а относно перката......по-нагоре написах, че се включва и изключва точно когато трябва.Ония ден колата стоя запалена 30 мин пред блока за теста на датчика на перката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #13 Отговорено 20 Октомври, 2008 и аз скоро имах същия проблем. сменяй термостата и всичко ще си дойде на мястото. аз моя от както го смених и не мога да си позная колата колко готино можело да бъде. отпадна ми навика погледа ми да е постоянно в температурата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #14 Отговорено 20 Октомври, 2008 и аз скоро имах същия проблем. сменяй термостата и всичко ще си дойде на мястото. аз моя от както го смених и не мога да си позная колата колко готино можело да бъде. отпадна ми навика погледа ми да е постоянно в температурата получи ли си поялника или всезнайковците се ослушват като пръднал заек ? :worthy: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове