Jump to content
pitbuls

Дали е от термостата

Recommended Posts

ми виж си термостата,може да остава отворен и като трагнеш изван града да пада рязко температурата.датчика на перката пуска ли се когато трябва.няма кво да е,или датчик или термостат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Датчика на перката се пуска даммм.Ония ден я оствих запалена пред блока и следях за това.Почна да вдига температура,датчика за перката се включи и като си свали температурата перката спря.Явно е от термостата.......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като пускаш по инерция,ако ти пада стрелката си за термостат 100%

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много благодаря на колегите,които се отзоваха с отговорите......при първа възможност отивам и сменям термостата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми виж си термостата,може да остава отворен и като трагнеш изван града да пада рязко температурата.датчика на перката пуска ли се когато трябва.няма кво да е,или датчик или термостат.

и ако е датчик как точно ще му падне температурата ако му работи термостата ?

Сменяй термостата и си решаваш проблема. И термостата невклюва и изключва, а се отваря и затваря :)

п.п. policeman има случай когато и при здрав термостат пада температурата - ако си набочил парното на 6 и си по инерция :)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре де...след като до 3-та всичко е нормолно,как може термостата да прави проблем само на 4-та и 5-та!?...малко ми е странно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Icono
:rolleyes: ...мда,напълно колега.просто си разсъждавам с вас и се чудя възможна някаква друга причина!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми няма :rolleyes: Като се застуди времето и се почват такива теми. Според теб лятото защо ги няма ? :D в момента от 10 теми 3 са за термостат :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми няма :rolleyes: Като се застуди времето и се почват такива теми. Според теб лятото защо ги няма ? :D в момента от 10 теми 3 са за термостат :P

Абсолютно си прав колега.....лятото не ми е правила такива номера,преди 2 седмици започна.Вече съм на 100% сигурен че е термостат. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и ако е датчик как точно ще му падне температурата ако му работи термостата ?

Сменяй термостата и си решаваш проблема. И термостата невклюва и изключва, а се отваря и затваря :rolleyes:

п.п. policeman има случай когато и при здрав термостат пада температурата - ако си набочил парното на 6 и си по инерция :D

колега,маи и аз сам написал същото.че термостата отваря,а не включва!ще се учим да четеме маи. а ако на човека му се пуска перката по рано от колкото трябва,или си стои пусната(и такав случаи сам виждал)дали няма пак да му пада температурата,а? :P Редактирано от pitbuls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега,маи и аз сам написал същото.че термостата отваря,а не включва!ще се учим да четеме маи. а ако на човека му се пуска перката по рано от колкото трябва,или си стои пусната(и такав случаи сам виждал)дали няма пак да му пада температурата,а? :rolleyes:ами наистина трябва поне да четеш темите преди да даваш "компетентни мнения" . Това за включването и изключването беше за колегата, който е пуснал темата. А относно за перката: НЯМАМ КОМЕНТАР ПО СЛУЧАЯ !!! явно си и технически неграмотен.

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

teror1sta мерси за поправката......а относно перката......по-нагоре написах, че се включва и изключва точно когато трябва.Ония ден колата стоя запалена 30 мин пред блока за теста на датчика на перката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз скоро имах същия проблем. сменяй термостата и всичко ще си дойде на мястото. аз моя от както го смених и не мога да си позная колата :worthy: колко готино можело да бъде. отпадна ми навика погледа ми да е постоянно в температурата :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз скоро имах същия проблем. сменяй термостата и всичко ще си дойде на мястото. аз моя от както го смених и не мога да си позная колата :worthy: колко готино можело да бъде. отпадна ми навика погледа ми да е постоянно в температурата ;)

получи ли си поялника или всезнайковците се ослушват като пръднал заек ? :worthy: :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...