ivobox 0 #1 Публикувано 19 Октомври, 2008 здравейте колеги,оглеждам се по Hr-v от известно време та реших да попитам все пак каква е хавата с тези колици.В момента съм с японски автомобил и съм фен на джапанките така че Hr-v миаля да е плавен преход към нещо по проходимо.Освен това и да е автоматик.ако има колеги с подобни модели моля за малко информация за бензинките как е разход, проходимост, за здравина няма да питам....все пак е хонда поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivobox #2 Отговорено 19 Октомври, 2008 тамън няма да ми я крадът Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Baduchev #3 Отговорено 19 Октомври, 2008 (Редактирано) Аз лично съм страшно доволен от колицата.За 1,6i 16V разхода е около 7/100 извънградско и 10/100 градско.За проходимост ще видим зимата Редактирано 19 Октомври, 2008 от Baduchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivobox 0 #4 Отговорено 19 Октомври, 2008 мерси колега, значи разхода е колкота си го пише по дебелите книжкипредполагам аз автомата и отгоре ще дойдеа задвижването как е, постоянно предни и като цъкнеше нещо става 4х4 или.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Baduchev 0 #5 Отговорено 19 Октомври, 2008 Задвижването е предно. Задното се включва при преплъзване на предните гуми.Мисля че това му се вика 4WD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest My Honda #6 Отговорено 19 Октомври, 2008 4WD - болкаж на двата моста, може да се включва само, ръчно или да е включено постоянно. Качествата на четворното задвижване си зависят и от марката кола разбира се. Зависи къде искаш да ходиш с това HR-V, предполагам не на офроуд състезания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #7 Отговорено 19 Октомври, 2008 Тва hr-v е някакво дизайнерско недоразумение.Сигурно са качествени,но чак пък толкова грозни да я направят...... Много по-красива е от CR-V според мен Разни хора разни вкусове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivobox 0 #8 Отговорено 19 Октомври, 2008 CR-V е супер ама тия тумори дето са ги наслагали са ми в повечеHR-V ми хареса още отдавна като я видях за първи път и оттогава ми е като малка мечта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sun4o 2 #9 Отговорено 20 Октомври, 2008 Моята гори малко по-малко. Доволен съм , първа Хонда ми е . За проходимост и аз не знам, тая зима ще ми е първата . Не е 4x4 моята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #10 Отговорено 20 Октомври, 2008 (Редактирано) CR-V е супер ама тия тумори дето са ги наслагали са ми в повечеКакво точно имаш предвид под "тумори"? Не се заяждам, наистина не разбрах Редактирано 20 Октомври, 2008 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivobox 0 #11 Отговорено 20 Октомври, 2008 говоря за CR-V 2007г .....броните, като насадени са.сигурно е за повишаване на сигурността ....всеки си има вкус хайде със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivobox 0 #12 Отговорено 20 Октомври, 2008 да ви питам колегите с HR-V-тата ....каква ви е сглобката и има ли значение изобщо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
portinari 1 #13 Отговорено 20 Октомври, 2008 (Редактирано) говоря за CR-V 2007г .....броните, като насадени са.сигурно е за повишаване на сигурността ....всеки си има вкус smile.gifхайде със здравеToва за вкусовете,наистина е така.на мен пък FR-V-то ми докарва на някаква сапунерка.По грозен дизайн има само Рекстъна,даже може и да се поспори по това.Не случайно не и ги карат много.Ама като си я харесваш,успех с избора. Редактирано 20 Октомври, 2008 от portinari Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zelen4uka 0 #14 Отговорено 20 Октомври, 2008 говоря за CR-V 2007г .....броните, като насадени са.сигурно е за повишаване на сигурността ....всеки си има вкус smile.gifхайде със здравеToва за вкусовете,наистина е така.на мен пък FR-V-то ми докарва на някаква сапунерка.По грозен дизайн има само Рекстъна,даже може и да се поспори по това.Не случайно не и ги карат много.Ама като си я харесваш,успех с избора.FR-V според мен е прилична кола. Могат да се возят по 3 човека отпред и шоуто ще е пълно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivobox 0 #15 Отговорено 20 Октомври, 2008 говоря за CR-V 2007г .....броните, като насадени са.сигурно е за повишаване на сигурността ....всеки си има вкус smile.gifхайде със здравеToва за вкусовете,наистина е така.на мен пък FR-V-то ми докарва на някаква сапунерка.По грозен дизайн има само Рекстъна,даже може и да се поспори по това.Не случайно не и ги карат много.Ама като си я харесваш,успех с избора.мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivobox 0 #16 Отговорено 21 Октомври, 2008 колеги нещо дочували ли сте за тези вариатори автоматици какво е положението като надеждност.единствано прочетох в мобилето на +/- за HR-V че били вечни тези безстепенни кутии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #17 Отговорено 21 Октомври, 2008 доколкото съм чел, при правилна поддръжка (смяна на смасло през указаното време/км, не дърпане на буксир без да се дигне предния мости т.н.) са доста надеждни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
portinari 1 #18 Отговорено 22 Октомври, 2008 Колега,ето тази статийка може да ти е от полза.Наистина само позитивни изказвания за тази CVT кутия.Учудвам се,защото подобна кутия се слага на Джаза и отзивите не са толкова положителни.Както и за Мултитроника на Ауди,който е на същия принцип.От това което съм чел,знам че като цяло слабото им място е веригата която задвижва двата вала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове