PHOTOCH 0 #1 Публикувано 15 Октомври, 2008 Имам чувството, че на 1-ва степен не работи.Дали е така или първата е много слаба.От скоро съм сьс Сивика седан 6-та ген., Д14А2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NPN 11 #2 Отговорено 15 Октомври, 2008 При мен е абсолютно по същия начин. Не съм правил опит да установя върти или не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PHOTOCH 0 #3 Отговорено 15 Октомври, 2008 Само двама ли сме? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 15 Октомври, 2008 търсачката е злато: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=20225 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #5 Отговорено 15 Октомври, 2008 (Редактирано) не е нормално да не я усещаш, а пък и японеца го е сметнал как трябва да бъде Редактирано 15 Октомври, 2008 от nicki Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PHOTOCH 0 #6 Отговорено 15 Октомври, 2008 Разбрах.Благодаря на отговорилите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #7 Отговорено 19 Октомври, 2008 Здравей колега според мен трябва да го усещаш, макар и леко, на прелюда на свободен ход вътре в купето съскането от вентилацията е една идея по-шумно от двигателя, за другите степени да не говорим-свисти оня ти ми въздух! Трябва макар и леко да се усеща поток от въздух, опитай с ръка на отворен въздуховод трябва да има леко подухване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове