kotata75 0 #1 Публикувано 15 Октомври, 2008 хонда cv-r какво ви е мнението за този джип.Решил съм да си купя такъв от Англия.Става вапрос за 2000к. 1998г. 128кс.Та вапросите са ми :колко гори таз машина,колко излиза смяната на ремаците,може ли да се сложи газова и каква,какъв ще е разхода на гас,и дали може да и се обърне волана евентоално каде и колко ще струва, ако е с климатик какво трябва да гледам?Благодаря предварително на всички които ми отговорят? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sturshel 0 #2 Отговорено 15 Октомври, 2008 нема такьв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #3 Отговорено 15 Октомври, 2008 (Редактирано) Здрасти колега.Карам CR-V внос от Англия(2000г.-147коня) и горе долу мога да дам информация.Смяна на масло,филтър,ремък,ролка,шарнир,4бр.свещи,ма�ло на задния диференциал-350-400лв.Съвет:маслото го смени с произведено за Honda(от Бултрако го взех) иначе го гори!Сложих и газов инжекцион(1350лв.) и съм много доволен.Гори около 12/100 газ извънградско ама я натискам-120-140км./ч. При 90-100-около 10. Същото гори и на бензин.Градско-10-13.(според зависи )Тая работа с обръщането на волана ще я забравиш много бързо. Климатика требе да дуе студено! Ако всичко му е на ред,не забравяй и зимата да го пускаш за 3-4 минути.(1-2 пъти месечно)А иначе колата е страхотна-вози почти като лека кола,така и се управлява ама не е точно джип.По скоро е ЖИПКА Няма блокажи и други такива работи.Но досега не съм закъсвал на черен,разкалян път или зимата в планината.Забраиф-към горната сметка прибави въздушен и горивен филтър! Редактирано 15 Октомври, 2008 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kotata75 0 #4 Отговорено 15 Октомври, 2008 2000 кубика имах предвид Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #5 Отговорено 15 Октомври, 2008 ясно ПП: Бате Емчо да ми завидиш малко аз имам блокажи защото мойта е от япония М/у другото мойта на гас с обикновенно газово гори доста по малко при тази скорост която казваш при мен е обратно ако я карам 90 ми гори 11 11,5 гас ама ако я карам на 130 ми гори 10л само явно си влиза на обороти незнам аз съм автоматик ПП2 : колега явно и 2те газови няма да имаш грижи а за карането повярвай ми карах такъв с ръчни и с автоматик/бях върл противник на автоматика,но сега просто го обожавам/ търси си автоматик кара се по лесно от кола с нормален ляв волан и след 1вия месец изобщо няма да ти прави впечетление каде седиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #6 Отговорено 15 Октомври, 2008 (Редактирано) ясно ПП: Бате Емчо да ми завидиш малко аз имам блокажи защото мойта е от япония М/у другото .............................................. ААААААААААААААА!,такава съм вижда само на снимка!Беше и по-скъпичка.Тя маи-голяма рядкост.А за горенето-де да знам,откакто е на газ-много не я гледам. Редактирано 15 Октомври, 2008 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #7 Отговорено 15 Октомври, 2008 дам рядка е има си и копче за постоянно зацепено 4х4 ама малко повече гори с него ;( М/у другото има доста разлики от тез за англия кофтито при нея е само едно че всичко е с йероглифи книжките а и чистачките и лостчето за мигачите са сменени,обратни са на твойта което е доста удобно ама като сляза от едната на другата и вместо мигач пускам чистачки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kotata75 #8 Отговорено 18 Октомври, 2008 Кажете на какво да обръщам внемание при покупката.Нещо по специално да има като оглеждам?благодаря ви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове