Guest bate_em4o #1 Публикувано 14 Октомври, 2008 Дърдоря си с една фенка и спонтанно се породи идеята!Представяте ли си и уебкамери включени на хонда феновете? И сички се киризим-кои на работа,кои в къщи,кои в ........банята.......... Къв купон,а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Animal #2 Отговорено 14 Октомври, 2008 Honda Бай брадър ли ще правим ? Риалити шоу... ако го пуснем на платен онлайн стрийминг може и да изкараме някоя пара ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #3 Отговорено 14 Октомври, 2008 абе вие съвсем на запознанства го ударихте не е истина направо - и това ми били хондаджиип.п. ако искате и портативни да ги направим - да може никой да няма личен живот... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Izanagi #4 Отговорено 14 Октомври, 2008 Искаше ми се да имам една в колата докато карах през Предела ония ден.Да видите как отказвам Мерцедеси и Аудита по завоите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kokodaf #5 Отговорено 14 Октомври, 2008 Технически не е проблем , обаче ..... .Просто може и да се ползва като доказателство за ----личен живот ++ ПТПА иначе - има и мобилен скайп .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #6 Отговорено 14 Октомври, 2008 Eмчо, намали алкохола брат..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #7 Отговорено 14 Октомври, 2008 Eмчо, намали алкохола брат..... И гледането на фантастични филми.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #8 Отговорено 14 Октомври, 2008 (Редактирано) Eмчо, намали алкохола брат..... Дааа,ама знаеш ли колко нови фенове ще дойдат?Особенно ако колежките са позитивно настроени да учавстват! Редактирано 14 Октомври, 2008 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #9 Отговорено 14 Октомври, 2008 Лелееееееее бате Емчо ама ти наистина взе че я пусна темата,доде зема детето от градина и си я постнал.............пък аз си мислех че се шегуваш!Какъв чиляк само! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavkata 2 #10 Отговорено 14 Октомври, 2008 Тва вече ми се струва малко прекалено... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #11 Отговорено 14 Октомври, 2008 (Редактирано) Тва вече ми се струва малко прекалено... Не се спичай,колега!Всичко е на майтап! Ама...де да знаеш. Редактирано 14 Октомври, 2008 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #12 Отговорено 14 Октомври, 2008 лелелеле, емчо, ти сцепи мрака с тая идея, ЗАКЛЕВАМ СЕ,изтепа рибата направо.Ходил ли си скоро на психиатър, психоаналитиг, невролог :lol: ;) ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #13 Отговорено 14 Октомври, 2008 хахаха интересна тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #14 Отговорено 14 Октомври, 2008 (Редактирано) Особенно ако колежките са позитивно настроени да учавстват! Ще нарaсне броя Сумнамбули Редактирано 14 Октомври, 2008 от X A X O Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #15 Отговорено 14 Октомври, 2008 Още сега ви пускам камерата онлайн на Бате Емчо ;) ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове