Jump to content
Crx™

Продавам алуминиеви Джанти 14'' с гуми

Recommended Posts

здравейте колеги ако има рейсъри и им трябват малки джанти с ниски гуми това са джантите :hondarulez:2-те предните са 7,5 жаула ет...не сам сигурен колко е но мисля 4е е 25 :P задните са 8ж там изнасянето мисля е малко по гоолямо :Pгумите са почти нови кото им стоят мустаците отстрани ,като 4-те са 195/45/14! само предните имат втулки ,междуболтовото разтояние е 4х100 и 4х108 или 114,3 ще излъжа :P цена 700лв ,тел 0878 199179 Николай може и на лични ....... снимки малко по късно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може и бартер за 15-ки с доплащане или 17-ки чист бартер

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли не се интересува от малки,широки джанти ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

продават се спешно някои ако има оферти да казва говоря за цената

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

последна крайна цена 500лв спешно!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега ейтакива смешни проби като вземете да праите .... май бая дълго ще си караш с 14-ките щото хората взимат 16-ки с задни девятки за по 600 лв ..... сори за офф ама неможах да се здържа успех с продажбата ... аз имам едни железни 13-ки с зимни гуми някои ако се интересува 400 лв :rolleyes::plane::whip:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега ейтакива смешни проби като вземете да праите .... май бая дълго ще си караш с 14-ките щото хората взимат 16-ки с задни девятки за по 600 лв ..... сори за офф ама неможах да се здържа успех с продажбата ... аз имам едни железни 13-ки с зимни гуми някои ако се интересува 400 лв :chicken:;);)

приятел ако исках да си взема 16-ки с 10ж борд щях да го направя ...... застани с една кола с 14/195/45 до друга пак 1.6 16 с 16/215/45 и ще разбереш разликата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аиде на джантите ;) снимки една по една тук ЦЪК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бартер за това , ако имаш интерес ето ти телефона на колегата който ги хареса , 0887266704

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

предните са с ет 25 задните са с ет15 .... !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...