Karlo_Design 0 #1 Публикувано 12 Октомври, 2008 (Редактирано) Здравейте колегите Искам да попитам за разпънки за коша на сивика . Някой може ли да ми каже намалява ли се сериозно усукването на купето с тях? Какви други плюсове евентуално има ? Някой слагал ли е и в багажника и как стои въпроса с пространството в него? Можете ли да ме ориентирате и за цените и някакви сайтове ,от където мога да разгледам някакви? Благодаря предварително Редактирано 12 Октомври, 2008 от Karlo_Design Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 12 Октомври, 2008 Съгласен с колегата над мен Определено има ефект от стрът-а , скоро ми се наложи да го сваля и усетих разликата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Balinkata #3 Отговорено 12 Октомври, 2008 Погледни тук http://www.pmconsult-bg.com/strutsinfo.htm можеш направо и да пазаруващ . Разлика има усеща се веднага предния е почти задължителен задния заема си място и затова и аз съм без.Звънни на колегата от сайтчето му виж тел. ще ти обясни много е любезен, цените при него са добри аз съм много доволен.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Karlo_Design #4 Отговорено 12 Октомври, 2008 Благодаря за бурзия и изчерпателен отговор колегите! Научих и видях каквото ме интересуваше! Още веднъж благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #5 Отговорено 16 Октомври, 2008 Така изглежда при мене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Karlo_Design 0 #6 Отговорено 18 Октомври, 2008 (Редактирано) А каква е разликата между разпънките в коша(или багажника) и тези , които се намират под колата (освен местоположението разбирасе)? Освен Max Drive някой може ли да ми каже магазин в софия , където се продават такива за HONDA ? И на AEM , DC и Skunck2 само от интернет ли мога да поръчам или мога да ги видя някъде в София? Питам за тях защото от тези които разглеждах само те ми изглеждат достатъчно стабилни и монолитни (ако има значение изобщо дали конструкцията е монолитна), а за момента нямам време сам да си правя. Редактирано 18 Октомври, 2008 от Karlo_Design Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicho 8 #7 Отговорено 20 Октомври, 2008 (Редактирано) сори за ,колеги,мисля да си направя разпънка на ровърчето с д16а8 моторетка,та въпроса ми е,може и тъп -разпънката на чашките на амортисйора ли трябва да е хваната или на самото купе(дано ме разбрахте) гледах оригиналните за хонда са за купето,така ли да е направя ?? Редактирано 20 Октомври, 2008 от chicho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bradiz 0 #8 Отговорено 20 Октомври, 2008 (Редактирано) Мойте са на бомбето и колата стои перфектно на пътя. Редактирано 20 Октомври, 2008 от bradiz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicho 8 #9 Отговорено 21 Октомври, 2008 Мойте са на бомбето и колата стои перфектно на пътя.благодаря колега,и аз исках да кажа на бомбето ама не ми мина на акъла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове