Jump to content
PHOTOCH

Относно лети джанти

Recommended Posts

Искам, ако има желаещи да си разменим джантите.Моите са 16-ки с гуми 195/45/16.Джантите са перфектни, гумите стават , но едната е с малък балон.Интересува ме замяна за 14-ки, също да са перфектни и с гуми, които стават за каране и са 175/65/14.Със сегашните колата е много стабилна, но ми идват много ниски.темата може и да не е за тук, но раздел замени не намерих.ако някой има интерес ще му пратя и снимки примерно на Е-mail.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

прати ми една две снимки, мога да ти предложа 15-ки с перфекни гуми маела ми е geodezista@abv.bg чакам снимки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я прати и на мен 1 -2 снимчици на bufy_82@abv.bg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

прати ми една две снимки, мога да ти предложа 15-ки с перфекни гуми маела ми е geodezista@abv.bg чакам снимки

Я прати и на мен 1 -2 снимчици на bufy_82@abv.bg

Джантите са много добри, само да каже колегата на кви разтояния са дупките.. Редактирано от Ganchev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest EPoX

снимки няма ли и аз искам да ги скивам openna@mail.bg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PHOTOCH

Джантите са PLW 4x100.Колата е Сивик 6 ген седан 97 г.D14A2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джантите са PLW 4x100.Колата е Сивик 6 ген седан 97 г.D14A2

BSA185 60 14 ,4-100 big_boban@abv.bg Ще ти пратя и аз снимки ако има интерес. И дай тел.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PHOTOCH

Между другото, възможна е и чиста продажба на джантите с гумите.Днес бях при един гумаджия и той каза, че гумите спокойно ще изкарат още един сезон, а за тази с балона мнението е, че ще издеяни наравно с другите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PHOTOCH

Важно уточнение-имам комплект нови зимни гуми с джанти и няма да продавам на всяка цена.Мога да си позволя да дойде пролетта и тогава да взема дори и по-добра цена.Сега дано проличи сериозния интерес.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв сериозен интерес искаш като обявата ти е несериозна. Ако продаваш има секция ПРОДАВА, няма цена, няма снимки, нищо няма ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв сериозен интерес искаш като обявата ти е несериозна. Ако продаваш има секция ПРОДАВА, няма цена, няма снимки, нищо няма ...

А знаеш ли що народ поиска снимки и инфо на ЛС, но никой не пита за цена.Според теб това интерес ли е или спам?Който пита ще получи цена.Аз пускам темата тук, защото не мога в ПРОДАВА, нямам 50 поста.Отговора сериозен ли е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои от тези дето могат да сложи снимките .Каква е цената без гуми и колко разлика гониш при бартер ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои от тези дето могат да сложи снимките .Каква е цената без гуми и колко разлика гониш при бартер ?

Давам ги с гумите за 800 лв, а бартерите са според случая.Предложи и ще видим

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе пич, продаваш или заменяш нещо, нито го показваш ,нито нищо.Никой няма зор за твоите джанти,пьрво ,а на това отгоре се даржиш така ,че сьщо ги подаряваш. Искаш снимки ,че дай да видим кво предлагаш де !Дал сьм ти имеил(празно) покажи нещо де...В моите ще се влюбиш, ама кво да ти обяснявам, като нищо не виждам!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен с колегата Animal има си раздел" Продава" не е тук мястото :stupid:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе пич, продаваш или заменяш нещо, нито го показваш ,нито нищо.Никой няма зор за твоите джанти,пьрво ,а на това отгоре се даржиш така ,че сьщо ги подаряваш. Искаш снимки ,че дай да видим кво предлагаш де !Дал сьм ти имеил(празно) покажи нещо де...В моите ще се влюбиш, ама кво да ти обяснявам, като нищо не виждам!

Не знам защо не си получил нищо.Довечера ще ти пратя отново.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я прати снимки и на tbalinov@mail.bg Благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...