victor_xtz 42 #1 Публикувано 10 Октомври, 2008 Здравейте колеги, поради високите шофьорски умения на жените по нашите пътища ще ми се наложи да пребоядисвам цялостно задната броня на колата (предната май ще мине само с пръсване). Въпросът е, че не знам къде да одита и нямам особено много свободно време.Ако можете да препоръчате местенце в София, където се справят добре със сваляне, пребоядисване и качване на бронята (без да ми одерат кожата) и да ме ориентирате за цените.За да не пускам нова тема - може ли съвет за смяна на тръбите по генерацията на мойта хондичка - има катализатор (стар), ново средно гърне и запазено задно. Проблема е самите тръби са сериозно изгнили и даже се бяха откачили (наложи се смяна на фланец). Иска ми се да ги сменя и вече да няма пърпорене )) Да си сложа такива с оригинален размер ли, по-широки ли (55-60 мм?)? Има ли смисъл да махам катализатора и да сложа резонантно гърне...или да си го оставя....моля за съвети!И тук цени ако знаете.Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
victor_xtz 42 #2 Отговорено 12 Октомври, 2008 никой не знае? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 206 #3 Отговорено 12 Октомври, 2008 аз съм сменял гърне и тръби на 1ва българска армия на 50м от централния сервиз на автостъкла Кобра.Предно гърне с тръбите до средното май към 80лв ми излезеКатализаторът май след 10-на години се запушва и може би има смисъл да се смени - май за 50на лева се изкупуват вътрешностите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове