Jump to content
victor_xtz

Пребоядисване на задна броня

Recommended Posts

Здравейте колеги, поради високите шофьорски умения на жените по нашите пътища :lol: ще ми се наложи да пребоядисвам цялостно задната броня на колата (предната май ще мине само с пръсване). Въпросът е, че не знам къде да одита и нямам особено много свободно време.Ако можете да препоръчате местенце в София, където се справят добре със сваляне, пребоядисване и качване на бронята (без да ми одерат кожата) и да ме ориентирате за цените.За да не пускам нова тема :offtopic: - може ли съвет за смяна на тръбите по генерацията на мойта хондичка - има катализатор (стар), ново средно гърне и запазено задно. Проблема е самите тръби са сериозно изгнили и даже се бяха откачили (наложи се смяна на фланец). Иска ми се да ги сменя и вече да няма пърпорене :drunk:)) Да си сложа такива с оригинален размер ли, по-широки ли (55-60 мм?)? Има ли смисъл да махам катализатора и да сложа резонантно гърне...или да си го оставя....моля за съвети!И тук цени ако знаете.Мерси предварително :hug:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм сменял гърне и тръби на 1ва българска армия на 50м от централния сервиз на автостъкла Кобра.Предно гърне с тръбите до средното май към 80лв ми излезеКатализаторът май след 10-на години се запушва и може би има смисъл да се смени - май за 50на лева се изкупуват вътрешностите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...