ARIES 0 #1 Публикувано 8 Октомври, 2008 Привет на всички почитатели на ХОНДА От около 4 месеца имам хонда сивик Д15б2 и от доста време чета форума но чак сега се престраших да се регистрирам Харесвам от доста време Хонда първо покрай моторите и от мненията на доста запознати с автомобилната материя хора, че хондите са доста издръжливи за нашите пътни условия и най-вече с доста пъргавите и оборотни двигатели... От както я взех и смених консумативите и няма никакви проблеми освен един малко дразнещ проблем, който виждам че е дискутиран и тука. Проблема е във това, че понякога след като завъртя на контакт, изгасва лампата на чека и не иска да пали и го прави на втория или на третия опит. Доколкото разбрах от темите, които са пускани по този въпрос става дума за главното реле, та въпроса ми е дали според вас със сигурност е от това и ако да къде и на какви цени е едно такова реле ?Това е засега имам и други въпроси относно тунинга ама това във другия раздел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Icono 0 #2 Отговорено 8 Октомври, 2008 ...това с паленето-и аз имам същия проблем! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Icono 0 #3 Отговорено 8 Октомври, 2008 мислих,че проблема ми е или от въдушния филтър,или горивен...но явно не е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 8 Октомври, 2008 (Редактирано) става дума за главното релеТо ще е Сваля се , презапояват се спойките и после нямаш грижи.П.П:Добре дошъл Редактирано 8 Октомври, 2008 от AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Icono 0 #5 Отговорено 8 Октомври, 2008 само това не сам пробвал,но ще го направя...чи да видим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ARIES 0 #6 Отговорено 8 Октомври, 2008 Благодаря за бързите отговори на всички, а относно релето май ще трябва да се сваля и да се направят гореописаните процедури от колегата АМД Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #7 Отговорено 9 Октомври, 2008 Благодаря за бързите отговори на всички, а относно релето май ще трябва да се сваля и да се направят гореописаните процедури от колегата АМД Точно това направи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове