Big Blonde Wolf 11 #1 Публикувано 8 Октомври, 2008 Бате Емчо, ше изпукаме от студ на палатки бе!Пък и ако дойда ще спя при мама в казанлък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #2 Отговорено 8 Октомври, 2008 Комплекса разполага освен с описаните 5 двойни и 5 апартамента и с още 14 стаи, като само две от тях са единични.Цени - от 40лв до 68лв. за стая , в зависимост от екстрите.Времето ще е преобладаващо - без изменения - http://vremeto.dir.bg/4day.phpСамо дето петък съм на работа .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #3 Отговорено 8 Октомври, 2008 Ненаядохте и ненапихте се ей! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #4 Отговорено 8 Октомври, 2008 Комплекса разполага освен с описаните 5 двойни и 5 апартамента и с още 14 стаи, като само две от тях са единични. Цени - от 40лв до 68лв. за стая , в зависимост от екстрите. Времето ще е преобладаващо - без изменения - http://vremeto.dir.bg/4day.php Само дето петък съм на работа .... Кои,когато иска и може идва!Не се ангажирам с хотела-всеки сам се спасява! А времето- ;) :) :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimy #5 Отговорено 8 Октомври, 2008 бе аз бях миналия месец на копринка , голяма мърсотия , а и дървата са кът Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #6 Отговорено 8 Октомври, 2008 епааа аз бих дошъл /на палатка с въдица в ръка естественно/ ама да не ви проваля купона... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimy #7 Отговорено 8 Октомври, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #8 Отговорено 8 Октомври, 2008 Пускам открит списък,всеки да се добавя:dry:bate_em4o-палаткаГого с Рендето-палаткаГената,дето си забраил никаVanyo75 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mim4e 0 #9 Отговорено 9 Октомври, 2008 Тъй като сме в голяма близост до мястото на събитието, можем да отскочим да ви видим кво прайте и как върви купона....пък ще видим.Тъй - тъй ше се пият ракии в събота и в неделя - пък що да не си я пием заедно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #10 Отговорено 9 Октомври, 2008 (Редактирано) Пускам открит списък,всеки да се добавя:)bate_em4o-палаткаГого с Рендето-палаткаГената,дето си забраил ника-колатаVanyo75-колатаАеро шмиргел-Росен Спасов-палатка Редактирано 9 Октомври, 2008 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #11 Отговорено 9 Октомври, 2008 ti6o - до къде стигне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #12 Отговорено 9 Октомври, 2008 епааа то нали требе да има некой да хване някоя риба, така че ша зема да дойда...ако не се намери женско да ме топли ще приютя тоз тюлен в палатката да ме топли той Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #13 Отговорено 9 Октомври, 2008 Пускам открит списък,всеки да се добавя:)bate_em4o-палаткаГого с Рендето-палаткаГената,дето си забраил ника-колатаVanyo75-колатаАеро шмиргел-Росен Спасов-палаткаti6o+stan4o-палатка ша са гушкат яко и не само това..... kokodaf-Николай Дафчев - 2 екземпляра - хотел - резервацията вече е направена...А за ракията ..... имам нещо наум ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #14 Отговорено 9 Октомври, 2008 bate em4o мноо бързо ме сгоди ве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandylion 2 #15 Отговорено 9 Октомври, 2008 Тука ми намирисва яко на гей - парти! После да постнете мноооого снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #16 Отговорено 9 Октомври, 2008 Тука ми намирисва яко на гей - парти! После да постнете мноооого снимки еми ела поне за аромат да има нещо женско Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #17 Отговорено 9 Октомври, 2008 (Редактирано) Редактирано 9 Октомври, 2008 от ti6o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #18 Отговорено 9 Октомври, 2008 Фил дебне айде и аз на палатка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #19 Отговорено 9 Октомври, 2008 (Редактирано) ЕЙ,ПАЛАВНИЦИ! Редактирано 9 Октомври, 2008 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanyo75 0 #20 Отговорено 9 Октомври, 2008 Тука ми намирисва яко на гей - парти! После да постнете мноооого снимкиТуй са вика КОЧ КУПОНПредстави си толкоз мъже без контрол! ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #21 Отговорено 9 Октомври, 2008 абе не издавай сега че ще изгубим детската аудитория...BTW:хайде някой да даде инфо как е с риболова... аз дадох запитване в един от рибарските форуми ама засега няма отговори някой от местните да се изкаже... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanyo75 0 #22 Отговорено 9 Октомври, 2008 абе не издавай сега че ще изгубим детската аудитория...BTW:хайде някой да даде инфо как е с риболова... аз дадох запитване в един от рибарските форуми ама засега няма отговори някой от местните да се изкаже...Доколкото разбрах давало хубав чаушан!За по едро трябва сериозна захранка от първите пристигнали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #23 Отговорено 9 Октомври, 2008 А така,оказа се,че на жината и е студено и заминава на юг,та и аз съм без тъмничар! ААИИИДДЕЕЕЕЕЕ НА КУУПООООНААААААААЕй,кво ша праим с музиката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #24 Отговорено 9 Октомври, 2008 Малиии, че има разбиване Дай да си викнем 3-4 тайландки да ни прислугват Музика от колите, месо, туршия и ракия да има, друго не требе, е и некоя шатра с маса мое GO GO GO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #25 Отговорено 9 Октомври, 2008 шатрата я взимам+2 маси+акумулатор+осветление+2 стола+++++тайландките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o #26 Отговорено 10 Октомври, 2008 Пускам открит списък,всеки да се добавя:offtopic:bate_em4o-палаткаГого с Рендето-палаткаГената,дето си забраил ника-колатаVanyo75-колатаАеро шмиргел-Росен Спасов-палаткаti6o+stan4o-палатка ша са гушкат яко и не само това..... kokodaf-Николай Дафчев - 2 екземпляра - хотел - резервацията вече е направена...А за ракията ..... имам нещо наум ...dimy-дето дебне да....-палатка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov #27 Отговорено 10 Октомври, 2008 още се кума аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o #28 Отговорено 10 Октомври, 2008 (Редактирано) още се кума аздо кога? Редактирано 10 Октомври, 2008 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #29 Отговорено 10 Октомври, 2008 Ето прогнозата за времето: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 176 #30 Отговорено 10 Октомври, 2008 а прасенце ще има ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #31 Отговорено 10 Октомври, 2008 ОТ ВСИЧКИ РИБИ НАЙ - ОБИЧАМ РИБИЦАТА ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #32 Отговорено 10 Октомври, 2008 а прасенце ще има лиМи нема ти го откажем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vanyo75 #33 Отговорено 10 Октомври, 2008 а прасенце ще има лиАко има желаещи може да се уреди!Повечето от тук присъстващите знаят процедурата! :) :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #34 Отговорено 10 Октомври, 2008 а прасенце ще има лиСлед не много дълго коментиране,излагане на аргументи и контра аргументи,изпиването на определено количество Бургаска гроздова и Троянска сливова,придружени от салата-голем,мнооо голем стар фасул,разбъркан с оранжево-зелени(спец селекция) пекани чушки и съответните мезета от шкембе+пилешки дроб+набодени на клечка и панирани пилешки мръвки,нашия триумвират състоящ се от :bate_em4o,Гого с рендето и vanyo75, РЕШИ: ПРАСЕ ЩЕ ИМАИ за тея на които не им е ясна процедурата,ще ги консултирам: СВИНЕТО-13-14 килца(изчистено) ПАРИТЕ-около 120-130 кинта(напълнено,изпекано и затъкнато с лимон в дзурлата и морков в .... вие си знаете къде ) ПРОЦЕДУРАТА-докарва се в събота(готово,напълнено,изпекано и затъкнато с лимон в дзурлата и морков в .... вие си знаете къде) и се изяжда цалостно,окончателно и завинаги! Егати,пак ша са освиним :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jikata 0 #35 Отговорено 10 Октомври, 2008 На язовира е гот да знаете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o #36 Отговорено 11 Октомври, 2008 (Редактирано) Само да припомня-чиний,вилици,чаши,столове,маси,купи,мръвки+, Редактирано 11 Октомври, 2008 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #37 Отговорено 13 Октомври, 2008 Хора,ако искате прасето,пишете щото до четвъртък трабва да е ясноПадат се по десетина лева на човек.И нови мераклий ако има да се легитимират! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #38 Отговорено 13 Октомври, 2008 Е как без прасе! нали трябва пак да се умирише на Шмиргела аеро-то паричките на място обаче че да не праим записи за по 10 -20 лв... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #39 Отговорено 13 Октомври, 2008 Тръгвам в петък към 10часа от Пловдив.Ще пътувам сам,та ако има мераклии/мераклиики да пътуват с мен да ми пратят Л.С. или да дрънкат на 0888 509 617. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #40 Отговорено 14 Октомври, 2008 Местото е заето вече! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове