Jump to content
steff

нормално ли е да се клати радиатора?

Recommended Posts

е,това ми е въпроса дали е нормално да се клати малко радиатора като го буташ с ръка? А и винаги като отвъртам капачката на радиатора при студена кола изтича антифриз,а нивото му е малко под минимума..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Да, нормално е като го побутнеш да се мърда - затова и имаш тампони, които да обират вибрациите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е,това ми е въпроса дали е нормално да се клати малко радиатора като го буташ с ръка? А и винаги като отвъртам капачката на радиатора при студена кола изтича антифриз,а нивото му е малко под минимума..

абе те и на к...м.... се клатят па не падат, :lol: :lol: :lol: :lol: , извинявай просто не се сдьржах :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе те и на к...м.... се клатят па не падат, :lol: :lol: :lol: :lol: , извинявай просто не се сдьржах :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:кефиш :D помогна му на човека

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха благодаря ви до някъде ми олекна..а за антифриза да кажете нещо?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам, че гледаш нивото в разширителния съд в ляво на радятора. Това, че радятора е пълен, а нивто в разширителния съд е под минимума небива да те притеснява за момента. Причините за намалелия антифриз може да са няколко, включително и скорошен ремонт по охладителната система и последвалото го не достатъчно напълване (нали скоро си купил колата, та не е ясно кои какво е прваил преди теб). Долей антифрз в разширителния съд до белега "MAX" и следи дали ще спадне в течение на времето. Ако всичко по колата ти е наред не би трябвало да се променя или, ако има някаква промяна тя трябва да е малка.Имай предвид, че нивото трябва да го следиш само на СТУДЕН двигател.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моят радиатор като ми се заклати в ръцете и спешно запазих час в сервиз. Няма да ви казвам какъв смях падна като отидох :lol: Ама, женска му работа... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,Нов съм във форума и познавам много малко хора от тук,но явно ще ми се налага повече да посещавам HONDA Fan Club. Докарах си една хонда Акорд от Лондон преди няколко седмици и тази сутрин като дойдох на работа и като спрях колата забелязах,че имам теч.Не знам дали е от радиатора или от климатика,нямам си напредстава изобощо,но забелязах,че е от задната "пита" дано да се изразих.Моля ако някой знае,такъв сервиз или да ме посъветва какво да направя да ми пише. Колеги - Благодаря предварително за съдействието!Поздрави,Радко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...