malkiat 0 #1 Публикувано 1 Октомври, 2008 абе хора аиде някои да ми разясни...днеска такмо се прибирам от поредното кафенце и хоп... червена палка....добър вечер а у седни ся моито момче да изчака6 и такаа....превишена скорост 74км при 50 разрешена и без каиши,,,притеснявам се само колко точки са тва от синия талон...не че е в мен де зеха ми го тъ....те!ако някои знае колко наброи точки са моля да пише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #2 Отговорено 1 Октомври, 2008 абе хора аиде някои да ми разясни...днеска такмо се прибирам от поредното кафенце и хоп... червена палка....добър вечер а у седни ся моито момче да изчака6 и такаа....превишена скорост 74км при 50 разрешена и без каиши,,,притеснявам се само колко точки са тва от синия талон...не че е в мен де зеха ми го тъ....те!ако някои знае колко наброи точки са моля да пишеЗа колана твърдо 10 точкиЗа скоростта е по преценка , може да минеш и само с глоба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #3 Отговорено 1 Октомври, 2008 (Редактирано) При надвишаване на скоростта... От 21-30 км/ч - 3 точки и 100 лева От 31-40 км/ч - 7 точки и 150 лева От 41-50км/ч. - 12 точки и 200 лева Над 51 кв/ч – 12 точки и 250 лева За повторно превишаване на скоростното ограничение с над 31км/ч. се вземат 13 точки и 300 лева Шофьор без колан - 40 лева глоба и 6 точки Последните промени ! Редактирано 1 Октомври, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #4 Отговорено 1 Октомври, 2008 (Редактирано) абе хора аиде някои да ми разясни...днеска такмо се прибирам от поредното кафенце и хоп... червена палка....добър вечер а у седни ся моито момче да изчака6 и такаа....превишена скорост 74км при 50 разрешена и без каиши,,,притеснявам се само колко точки са тва от синия талон...не че е в мен де зеха ми го тъ....те!ако някои знае колко наброи точки са моля да пишеТака като гледам.... над 31 километра... 7 т. и 150 лева за колан.................................................... 6 т. и 40 лева ..................................................................13 т и 190 лева Гадна работа Редактирано 1 Октомври, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #5 Отговорено 2 Октомври, 2008 Общо 11т и 150лв ти е наказатеното пост-ние* Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mkillah 0 #6 Отговорено 2 Октомври, 2008 То policeman най-добре трябва да знае, ама на мен без колан - 7 т. и 50 лв. (20 юни 14:30 следобед 34 градуса на 10м. от къщата ми, ама какво да правиш правила) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове