Jump to content
rocnogap

Нормално ли е маслото да мерише на бензин ?

Recommended Posts

Колеги като извада пробката за маслото мерише на бензин и капачката на капака на клапаните като отвия също мерише на бензин ... Нормално ли е това ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mastikata

колега това не е добре това озна4ава 4е се смесват наи добре разбери какво става

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изобщо не е нормално.Маслото трябва да си мирише на масло

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:thumbs1:
Интересно е че пробах да запаля течноста с пламак и нямаше нищо , демек няма бензинови пари ... а определено на това мерише , на около 6000км е ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък ми мирише на гарнитура... :lol: Не знам какъв е твоят случай, но наскоро в сервиза у даскало постъпи един пасат 4, 1.8, 20V. Италианец ... не сменяван въздушен филтър -> липса на въздушен поток, -> изгорял мап сензор -> преобогатена смес -> духнала гарнитура -> удавен двигател ... от там смяна масло и гарнитура, най-вероятно ше му сменят и целия коляно-мотовилков механизъм, щото нивото на маслото се е качило бая и може бензина нещо да е увредил карантията .... ма знам ли, да чукаме на дърво че японеца е добре. :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък ми мирише на гарнитура... :lol: Не знам какъв е твоят случай, но наскоро в сервиза у даскало постъпи един пасат 4, 1.8, 20V. Италианец ... не сменяван въздушен филтър -> липса на въздушен поток, -> изгорял мап сензор -> преобогатена смес -> духнала гарнитура -> удавен двигател ... от там смяна масло и гарнитура, най-вероятно ше му сменят и целия коляно-мотовилков механизъм, щото нивото на маслото се е качило бая и може бензина нещо да е увредил карантията .... ма знам ли, да чукаме на дърво че японеца е добре. :thumbs1:

Не ми харчи повече гориво и съм долял не повече от 0.500лм масло за 6000км като 1000 от тях са извънградско с натоварващо каране и останалите са в София без задрустване и понякога доста агресивно каране .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Па значи може да ти се е втълпило нещо че маслото мерише на бензин ... или е някво по-специфично, знам ли ... аз само дадох един пример, който описва най-лошото което е могло да се случи ... щом нямаш такива ядове знам ли ? Изчерпва ми се адекватността до тук, така че спирам да пиша. :lol:Другия вариант, който мога само да предположа е вероятно тръгнали гумички на клапаните? :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сегменти за смяна ..наи вероятно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

И АЗ СЬМ ЗА СЕГМЕНТИ

браво, страхотно :Dнякой друг ще каже ли че и той е за сегменти?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

браво, страхотно ;)някой друг ще каже ли че и той е за сегменти?

аз не съмаз съм за 1 час извънградскотуй да не е москвича, дето разпределителния вал натиска бензиновата помпа, и като се скъса платното, се наводнява маслотоняма от къде да влезе бензин в маслото

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пич аз преди време на gsito имах абсолутно са6тия проблем,не работе6е много добре на бензин,маслото леко качва ниво и мири6е на бензин като извади6 рабу6а.ходих каде ли не,мнения всякакви,а то накрая се оказа слаба вразка на некав датчик на коляновия вал, мисля 4е бе6е за центровката,не сам сигурен и не искам да те лажа.та провери си вси4ки дат4ици,сапротивлението им,вразки и чак тогава се хварлаи на сериозните не6та.успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги като извада пробката за маслото мерише на бензин и капачката на капака на клапаните като отвия също мерише на бензин ... Нормално ли е това ?

А случайно кат си сменял Маслото да си слагал някаква добавка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...