Jump to content
Guest ecs

каде ми е темата

Recommended Posts

Guest ecs

колеги модератори администратори поне кажете за кво е изтрита или скрита става дума за подраздела копува продава аудио.... пуснах си колоните и ресивара ... за продаване а е нема темата кажете за кво иде реч :worthy: мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нема ли некой компитентен да каже нещо по вапроса ?! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Общи правила:

11: Модераторският екип не е длъжен да дава обяснения за действията си. Ние отговаряме за действията си пред администратора, собственика, и членовете на управителния съвет. Когато правим забележка, тя трябва да бъде взета предвид. Ние не мразим никого. Вършим си работата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov

Общи правила:

11: Модераторският екип не е длъжен да дава обяснения за действията си. Ние отговаряме за действията си пред администратора, собственика, и членовете на управителния съвет. Когато правим забележка, тя трябва да бъде взета предвид. Ние не мразим никого. Вършим си работата.

всичко това е така, и всеки който пише тук трябва да се съобразява с това нещо.иначе да си ходи, НО:

във всяко едно общество, в което няма прозрачност на действията и политиката на управление се сещате какво буди в него...а ние сме едно такова.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те изтриха тема с около 4000 посещения и близо 70 поста, след един куп безпочвени обвинения, без каквото и да било доказано основание, само и само за да премахнат конкуреницията Дидо и хората да не могат да виждат добрите отзиви за него...Така че приятелю ако не си бил удобен с това което продаваш няма "прозрачност" има "триене"Е , за какво е тогава сектора Сервизи и магазини и за какво е сектора Купува/ Продава :wub::wub:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като не ви харесват модераторите и форума си направете отделен форум и сами си бъдете модератори .... Има си правила всеки ги спазва. Стига сте джафкали , тоя форум заприлича на ........ и пишете по темата а не да бъркате в стари рани ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

кажете за кво иде реч

Като ти гледам многобройните уорнове, май нямаш никакво желание да се сьобразяваш с правилата. Ако имаш нещо тенджерки тиганчета, пускай ги за продажба и пак питай после за какво става дума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще се опитам да позная защо е изтрита темата...

Място за обяви, свързани само предлагане и търсене на car audio компоненти и аксесоари.

Не съм я виждал тая тема, но до колкото разбирам май продаваш някаква домашна музика, а тук все пак се търгува с car audio.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mastikata

аз си мислех че сме по различни от другите кретенски форуми.нека да не се сърдим един на друг

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Общи правила:

всичко това е така, и всеки който пише тук трябва да се съобразява с това нещо.иначе да си ходи, НО:

във всяко едно общество, в което няма прозрачност на действията и политиката на управление се сещате какво буди в него...а ние сме едно такова.

Колега ти направо ме изгони :thumbs1: нещо да не сам забравил да си платя абонаментната ? кабелната ли не се дразня просто дане би да си главния администратор..

ако не тайна моля медераторите споделете от колко време се занимавате подаржате работите такава дейност като тази просто ми е лиобопитно :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно там е работата че не тряя тоя форум да прилича на тунинг.бг , а трябва да се предлагат части , аксесоари, коли ,тунинги,информация и т.н , всичко това да е свързано с марката ХОНДА. За това се казва hondabg.com , а не тунинг.бг или Капалъчерши(най големия битак в Истамбул).Модераторите си знаят работата и благодарение на тях все още се е запазил още някакъв хонда дух в тоя форум , незнам само докога ще издържат , дано да изкарат още някой друг век :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно там е работата че не тряя тоя форум да прилича на тунинг.бг , а трябва да се предлагат части , аксесоари, коли ,тунинги,информация и т.н , всичко това да е свързано с марката ХОНДА. За това се казва hondabg.com , а не тунинг.бг или Капалъчерши(най големия битак в Истамбул).Модераторите си знаят работата и благодарение на тях все още се е запазил още някакъв хонда дух в тоя форум , незнам само докога ще издържат , дано да изкарат още някой друг век :lol:

колега духа си го има ;) ама да бадем чесни аз щотото сам глупав.. да не скачам на стари неща с кавто и дух да изкочиш ако е по добър пак ше те натиснат :thumbs1: ко ме разбираш добре ако не мога да ти кажа наздраве:) бегам за бира после ще допрочета койма е наредил още :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам защо за всяка изтрита тема или мнение трябва да се вдига толкова пара?Трябвало е, преценил е съответният модератор, изтрил я е!!!Вие може и да не забелязвате, но аз си следя мненията и темите, колегите модераторите по преценка са трили и мои мнения, както и аз техни. Или може би това ви звучи невероятно, но е факт!!!Ако за всяка изтрита тема или мнение трябва да даваме обяснение на л.с, то това означава, че трябва да пишем по 8 часа дневно само във форума. Правим всичко за форума на добра воля и има кой да ни държи сметка за действията!!!П.С. esc - Никой не те е наредил, ти си се наредил сам!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

e говорихте говорихте и тва е никой не каза нещо по вапроса за под раздел... или нещо от сорта...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е ти кво очакваш :D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

e говорихте говорихте и тва е никой не каза нещо по вапроса за под раздел... или нещо от сорта...

По какъв начин трябва да ти се обясни, че не е тук мястото за продаване тигани, телевизори, синджири и всякви други глупости, които не са свързани с ХОНДА :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно няма как да му се обясни!!!българина като почне да си държи на своето,нищо не помагапп.Пич пусни си Хоум аудиото в някой вестник бе или някой аудиофорум,колко човека ти го обясняваха,баси :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

айдее тритея да не гледам шото се дразня...нито вие сте прави нито може би аз.. кат сте рекли хонда да е.... много професори много... форума развитие ... като и да е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не бе пич ти изобщо не разбра какво искат да ти обяснят,прост пример,преди 10 дена бях пуснал едийн лаптоп в купува/продава аудио,темата ми беше изтрита след 5 мин.модератора ми писа лично и ми посочи линк кадето да го пусна да се продава,да не съм направил война???щом правилата важат за мен защо да не важат и за теб и всички останали???пп.нищо лично

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо като стане въпрос за смяна на моно към пълен инжикцион,и като дам някакво мнение и веднага се истрива???????Мислех ,че има колегиалност,но уви.Стига сте трили мнения,аз просто помагам на колеги. :stupid:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз просто помагам на колеги.

И аз това правя :stupid: Виж си уорна ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз просто помагам на колеги.

И аз това правя :lol: Виж си уорна :lol:
:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...