doctor 13 #1 Публикувано 28 Септември, 2008 Напомням на всички колеги че доиде време за домашното ВИНО, днес вече чардаците са голи и остана само шумата по тях. Тази година реколтата е добра и ще има за цяла зима, а дядото е обещал прасенце за мезенце. Наздраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eddy #2 Отговорено 28 Септември, 2008 (Редактирано) Напомням на всички колеги че доиде време за домашното ВИНО, днес вече чардаците са голи и остана само шумата по тях. Тази година реколтата е добра и ще има за цяла зима, а дядото е обещал прасенце за мезенце. Наздраве. Наздраве колега.И аз помогнах на вуйчо с неговите 200 кг. грозде.. От мен е пастърмата. Редактирано 28 Септември, 2008 от eddy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest WaveMastaa #3 Отговорено 28 Септември, 2008 Аууууу винцее, Аууууууу и с пастърмица, ау ау ау!! Край, развалихте ми спокойния сън, тази вечер ще се въртя като шугав и ще сънувам река от винце и аз в една лодка от пастърмица..... :drool: :drool: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #4 Отговорено 29 Септември, 2008 Напомням на всички колеги че доиде време за домашното ВИНО, днес вече чардаците са голи и остана само шумата по тях. Тази година реколтата е добра и ще има за цяла зима, а дядото е обещал прасенце за мезенце. Наздраве. Етова се казват хубави снимки И принас е традиция да се мачка грозде ,но по малко от 1000кг не мачкаме ,че зимата е много дълга и става доста студено :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #5 Отговорено 29 Септември, 2008 Аууууу винцее, Аууууууу и с пастърмица, ау ау ау!! Край, развалихте ми спокойния сън, тази вечер ще се въртя като шугав и ще сънувам река от винце и аз в една лодка от пастърмица..... :drool: Хаха този пост ми хареса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #6 Отговорено 29 Септември, 2008 ...хе хе и аз мачках грозде ама с машина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #7 Отговорено 29 Септември, 2008 Уаааа и аз сложих едно бидонче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #8 Отговорено 29 Септември, 2008 и аз мачках гроздето ама правихме ракия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest honda_25 #9 Отговорено 30 Септември, 2008 е колеги и аз сложих солидно количество грозде за вино и ракия,но лозето е много голямо а зимата не чак толкова. така че ще остане и цяла зима ще сме с червени бузкииии . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове