TheDevilTwin 17 #1 Публикувано 26 Септември, 2008 Искам да благодаря на всички хора, които спомогнаха за осъществяването на мечтата ми - след пет години бродене из интернет и сваляне на снимки и информация за любимата марка... вече мога да се похваля и аз със звяр в гаража! The power of dreams come true А ето я и красавицата Още снимки ТУК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a4oTo 1 #2 Отговорено 26 Септември, 2008 честито колега. ДА си я караш със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivo7 #3 Отговорено 26 Септември, 2008 страшна е колега и само безаварийно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #4 Отговорено 26 Септември, 2008 ... ще има все да излизаш на прозореца да гледаш дали е там Абе мисля да не я държа под прозореца, че може някой друг да си я хареса... и да си я прибере Само в гараж и охраняем паркинг! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #5 Отговорено 26 Септември, 2008 Верно човече откакто съм регистриран тук ти кара6е ЕК4 насън,вече е рийл.Да ти е 4естита и много безгрижно даване на газ Че и черна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #6 Отговорено 26 Септември, 2008 Леле батко ти много избухна верно... Честито и умната че си е опасна кола за сефте начинаещ шефер. Измивай я и в неделя да я видим на месечната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #7 Отговорено 26 Септември, 2008 Е т'ва е бате, ти си по-голям фен и от мен - няма втора дума. И аз от както съм регистриран си спомням, че идваше пеша в най-големия пек по срещите, снимаше, с очи като палачинки гледаше. И ето на... еййй, много се радвам за теб - евала ти правя, ТАКА трябва да стават нещата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #8 Отговорено 26 Септември, 2008 честито!страхотна красавица!да я караш със здраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaX PoweR 0 #9 Отговорено 26 Септември, 2008 Честито колега. Много безаварийни и само приятни мигове с тоя дзвер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #10 Отговорено 26 Септември, 2008 Честито и от мен колега,да си я караш с кеф и не под 6к оборота И разбира се хиляди безавариини километри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #11 Отговорено 26 Септември, 2008 Ей честито, колега! имах предчуствие още преди да видя снимката, че ще е ВТИ.... Наистина да внимаваш с тази стрела и откъде я изкопа,ве брато..кажи откъде я купи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milen-crx 0 #12 Отговорено 26 Септември, 2008 Честито колега с кефф да си я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #13 Отговорено 27 Септември, 2008 Честито колега,много добър избор и много безаварийни км!Множат се VTI-ките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GSI 0 #14 Отговорено 27 Септември, 2008 Честито колега! Невероятна хубавица! Със здраве да си я караш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dangler 1 #15 Отговорено 27 Септември, 2008 Честита да ти еКрасавица е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър #16 Отговорено 27 Септември, 2008 ...ех ВТИ Честито и умната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #17 Отговорено 27 Септември, 2008 Страхотна е! Честито, личи си, че доста си се оглеждал преди да купиш! И аз искам такава... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #18 Отговорено 27 Септември, 2008 Браво,е това е то силата на мечтите какво прави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #19 Отговорено 27 Септември, 2008 Браво колата е страхотна със здраве да я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bartek 0 #20 Отговорено 27 Септември, 2008 Честито! Колата е жестока, пожелавам ти много безаварийни километри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #21 Отговорено 27 Септември, 2008 Браво приятелю.Преди време като се засякахме на Божура все още беше без автомобил, но желанието ти и мечтата ти най-накрая се сбъднаха и то по възможно най добрия начин/вариан!Евала и Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plevelcho #22 Отговорено 27 Септември, 2008 Честито и много базаварийни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #23 Отговорено 27 Септември, 2008 Благодаря на всички за пожеланията! Не съм очаквал да има толкова голям интерес към темата - благодаря още веднъж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #24 Отговорено 27 Септември, 2008 Eй тва е баце !Честито .... мноо 'арна бре ей Да те слуша много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #25 Отговорено 27 Септември, 2008 честито нашия,мноо без авариинии и умната,че си с два вала тука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #26 Отговорено 27 Септември, 2008 Думите не са достатъчни, но все пак ще честитя и аз тази хубавица. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #27 Отговорено 27 Септември, 2008 Честито и от мен. Ами какво да ти кажа, мога само благородно да ти завиждам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове